Έλλη Στάη: Για δεύτερη μέρα εκτός του δελτίου ειδήσεων του Open – Η φωτό με τον ορό στο χέρι!

Αναντίρρητα πρόκειται για μια δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, η οποία κάνει τη διαφορά στα δελτία ειδήσεων. Ο λόγος για την Έλλη Στάη, η οποία μόλις την περασμένη Τετάρτη 24 Οκτωβρίου έκανε πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Open.

«Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας, είναι το δελτίο του Open στις 7. Είναι οι ειδήσεις από το καινούργιο κανάλι που έρχεται να σας συστηθεί απόψε με αυτό που λέει ο τίτλος του “Open”. Ανοιχτό σε ιδέες, απόψεις, τάσεις και πιστό στον τομέα της ενημέρωσης

στους κώδικες της ειλικρινούς και ηθικής δημοσιογραφίας. Απόψε το Open ξεκινάει το ταξίδι του στα ταραγμένα νερά των media πιστεύοντας ότι θα πλεύσουμε όλοι μαζί και ασφαλώς και με επιτυχία», είπε χαρακτηριστικά στην πρεμιέρα της.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Stai (@ellistai) στις 29 Οκτ, 2018 στις 6:22 πμ PDT

Ωστόσο λίγες μέρες μετά την πρεμιέρα της, ταλαιπωρείται από ίωση όπως αποκάλυψε χθες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έτσι δεν κατάφερε να παρουσιάσει το δελτίο.

Η παρουσιάστρια θα απέχει και σήμερα από τα καθήκοντα της, αφού όπως φαίνεται δεν ξεπέρασε το πρόβλημα της υγείας της.

Η Ελλη Στάη δημοσίευσε μια φωτογραφία, στην οποία μας δείχνει τον ορό στο χέρι της, ενώ στη λεζάντα έγραψε: «Με link και σήμερα… Να προσέχετε την υγεία σας».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elli Stai (@ellistai) στις 30 Οκτ, 2018 στις 5:33 πμ PDT

Δείτε ακόμη: GNTM: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή έδωσε spoiler για την κλίκα των τριών!

Keywords
Τυχαία Θέματα