Θέλετε να αποκτήσετε το eye make up look της Kat Von D μόνες στο σπίτι; (βίντεο)

Την make up και tattoo artist Kat Von D την αγαπάμε και τη σειρά μακιγιάζ που έχει λανσάρει επίσης. Make up και tattoo artist η ίδια έχει μια εντελώς διαφορετική αντίληψη για το make up και αυτός είναι ο λόγος που ότι δημιουργεί θυμίζει έργο τέχνης. Άλλωστε είναι καταπληκτική ζωγράφος (και μουσικός).

Δεν αντιμετωπίζει το πρόσωπο σαν κάτι απλό αλλά σαν έναν καμβά που θα του δώσει μια ένταση με χρώματα, υφές και σχέδια. Η αγάπη της ειδικά για το μακιγιάζ

ματιών είναι γνωστή. Άλλωστε το eyeliner και οι σκιές είναι από τις πρώτες μέρες λανσαρίσματος sold out. Και είναι απόλυτα φυσιολογικό αφού οι αποχρώσεις θυμίζουν πίνακες ζωγραφικής που μπορούν να εμπνεύσουν ακόμα και την απλή καθημερινή γυναίκα. Το τελευταίο μάλιστα eyeliner που φέρει την υπογραφή της δημιουργήθηκε με τη βοήθεια των θαυμαστριών της. Εκείνες δηλαδή με μηνύματα της είπαν τι θέλουν και τι δεν θέλουν από το eyeliner ώστε να είναι πιο πρακτικό και εύχρηστο.

Αρκετές φορές βλέπουμε video με την Kat Von D να δημιουργεί είτε στον εαυτό της είτε σε μοντέλα και θεωρούμε ότι πρέπει να είναι κάποιο πολύ ταλαντούχος ώστε να πετύχει το συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Η Von D όμως διαφωνεί κάθετα και επιμένει ότι απλά χρειάζεται υπομονή και συνεχής προσπάθεια. Και φυσικά τα σωστά προϊόντα και εργαλεία. Και όπου εργαλεία εννοούμε τα πινέλα. Στη σειρά που έχει δημιουργήσει υπάρχουν όλα όσα χρειάζεστε.

Με το νέο της μάλιστα tutorial (το οποίο ακολουθεί) μας επιβεβαιώνει όσα λέει. Ότι δηλαδή τα looks που βλέπουμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μπορούμε, με λίγη καλή θέληση, να τα αντιγράψουμε.

Στο συγκεκριμένο χρησιμοποιεί την παλέτα σκιών Monarch Eyeshadow και μας δείχνει βήμα βήμα τον τρόπο. Εσείς δεν έχετε παρά να το δείτε με προσοχή και να την ακολουθήσετε στις κινήσεις και τις αποχρώσεις που επιλέγει. Και όχι μόνο μία φορά. Θα πρέπει να κοιτάτε και να επαναλαμβάνετε. Και θυμηθείτε τα λόγια της: Χρειάζεται υπομονή.

Η παλέτα σκιών Monarch

Διαβάστε ακόμη:

Η Chicago West πρωταγωνιστεί στην καμπάνια της KKW make collection και το internet λιώνει

Οι μάσκες περιποίησης είναι για το weekend

Keywords
Τυχαία Θέματα