GNTM: Αυτός είναι ο σύντροφος της Γαρυφαλλιάς, που έγινε η αφορμή για την λογομαχία της με την Μικαέλα!

Το Greece’s Next Top Model μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, τόσο για τις δοκιμασίες που περνούν τα κορίτσια, όσο και για τα καυστικά σχόλια της κριτικής επιτροπής, η οποία απαρτίζεται από τη Βίκυ Καγιά, τον Δημήτρη Σκουλό, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Άγγελο Μπράτη.

Τα κορίτσια προσπαθούν να συνηθίσουν την συμβίωση με τις συμπαίκτριες τους μέσα στο σπίτι, ωστόσο η καθημερινή

τριβή φέρνει στην επιφάνεια διάφορα προβληματα.

Στο χθεσινό επεισόδιο του διαγωνισμού, η Μικαέλα Φωτιάδη αποκάλυψε στις φίλες της, Εύη και Μέγκυ, τη λογομαχία που είχε με την Γαρυφαλιά, καθώς η τελευταία υποστηρίζει ότι η Μικαέλα την κατηγορεί ότι μπήκε στο παιχνίδι, λόγω του συντρόφου της.

«Χθες το βράδυ ήρθε η Γαρυφαλλιά στην κουζίνα και είπε ότι θέλει να μου μιλήσει. Μου λέει άκουσα για σένα ότι κάθεσαι και λες ότι με έβαλε ο γκόμενος μου στο GNTM. Της λέω ότι εγώ δεν πιστεύω καν ότι γκόμενός σου μπορεί να σε βάλει εσένα στο παιχνίδι. Άρα γιατί να λες ότι ειπώθηκε κάτι τέτοιο; Τον ξέρω τον γκόμενό σου πριν καν τον γνωρίσεις εσύ ας πούμε. Δεν έχω κονέ εγώ να μπω, που έχω κάνει κάποια πράγματα, που έχω κάποιες γνωριμίες και θα έχει αυτή που ξεκίνησε τώρα το μόντελινγκ;», είπε χαρακτηριστικά η Μικαέλα.

Ωστόσο, ποιος είναι ο άνθρωπος που έγινε η αφορμή για τη λογομαχία των δύο κοριτσιών; Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Κυριάκο, ο οποίος εργάζεται ως μετρ στο μαγαζί που εμφανίζεται ο Κωνσταντίνος Αργυρός.

Η Γαρυφαλλιά φαίνεται πως δεν κρύβει τον έρωτα της, αφού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμο στη διαδικτυακή πλατφόρμα του Instagram, δημοσίευσε αρκετές κοινές τους φωτογραφίες.

Δείτε τα στιγμιότυπα:

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δείτε ακόμη: Ένταση στο GNTM: «Κάθεσαι και λες ότι μ’ έβαλε ο γκόμενός μου στο παιχνίδι»

Keywords
Τυχαία Θέματα