Ήρθε η ώρα να βρείτε τη σωστή απόχρωση blush

Ξέρουμε την απόχρωση του κραγιόν που μας ταιριάζει απόλυτα και τη μάσκαρα που θα κάνει τις βλεφαρίδες μας να μοιάζουν με ψεύτικες. Μην συζητήσουμε για το φον ντεν. Έχει γίνει δεύτερο δέρμα. Αλλά το blush; Πόσο παραμελημένο αν και τόσο σημαντικό; Είναι αλήθεια και πρέπει να το παραδεχτούμε. Όποιος κι αν είναι ο τόνος της επιδερμίδας μας τις περισσότερες φορές παίρνουμε ένα κλασικό ροζ, άντε κι ένα bronzer που το έχουμε ατάκτως ερριμμένο στα ζυγωματικά μας το καλοκαίρι.

Οι

make up artist όμως μας μαλώνουν διαρκώς και επιμένουν ότι το blush είναι ένα από τα σημαντικότερα προϊόντα μακιγιάζ αφού αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο ολόκληρο το πρόσωπο, χαρίζοντας λάμψη ενώ παράλληλα τονίζει ή κολακεύει τις γωνίες του. Πρέπει να το επιλέγουμε με προσοχή και αν δεν μπορούμε να καταλήξουμε δεν έχουμε παρά να πάρουμε τη συμβουλή τους αφού καλύτερα από εκείνους δεν ξέρει κανείς.

Επίσης μεγάλα κορίτσια είμαστε, αντίληψη έχουμε. Τόσες αποχρώσεις έχουμε δοκιμάσει κατά καιρούς και μπορούμε να καταλάβουμε ποια είναι εκείνη που μας κολακεύει. Αν πάλι όχι, τότε ας δούμε τι έχουν να μας πουν οι αγαπημένοι μας beauty experts κι επιτέλους να δώσουμε στο σωστό ρουζ τη θέση που του αξίζει.

Για να δούμε λοιπόν:.

Ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα: Έχει φυσικούς ή ροζ τόνους από τη φύση της. Αυτό σημαίνει ότι της ταιριάζουν οι δροσερές ροζ, ροδαικινί και οτιδήποτε σε “berry” ψυχρές αποχρώσεις.

Bare Minerals gen Nude Powder Blush Pretty in Pink

Μεσαία απόχρωση επιδερμίδας: Κρύβει ζεστούς τόνους και αυτό σημαίνει ότι δείχνει υπέροχο ένα blush που συνδυάζει το ροδακινί με το ροζ.

Benefit Benetint

Επιδερμίδα σε Olive τόνο: Που σημαίνει ότι έχει κίτρινους και πράσινους undertones. Το ρουζ που την αναδεικνύει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχει το πορτοκαλί στη σύνθεση του και χρυσό αφού είναι τα χρώματα που χαρίζουν τη λάμψη που λείπει από τη συγκεκριμένη επιδερμίδα.

NYX Professional Makeup Ombre Blush Feel the Heat

Διαβάστε ακόμη:

Τα δύο beauty προϊόντα που θα μας συντροφεύσουν το χειμώνα

Τα lip powder είναι τα νέα ματ κραγιόν

Keywords
Τυχαία Θέματα