Δε φαντάζεστε πως ήταν η Μικαέλα Φωτιάδη του GNTM πριν από λίγα χρόνια – ΦΩΤΟ!

Η Μικαέλα Φωτιάδη είναι νέα, όμορφη, μαμά με πολλούς τίτλους ομορφιάς στην κατοχή της. Αυτό το διάστημα το τηλεοπτικό κοινό την απολαμβάνει στο Greece’s Next Top Model, όπου μαζί με την Εύη και την Μέγκι αποτελούν την… τριάδα της κολάσεως.

Ναι, τα κορίτσια έχουν κάνει το δικό τους… κόμμα, απέχουν από τα υπόλοιπα και συνεχώς σχολιάζουν τις συμπαίκτριές τους. Το γεγονός μάλιστα αυτό είχε σχολιάσει

και σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Down Town η Βίκυ Καγιά ως εξής: “Δεν τις κατάλαβα νωρίτερα. Μας είχαν πει ότι υπάρχει μια κόντρα, αλλά δεν το φανταζόμουν κι έτσι. Το ανακάλυψα όταν είδα το επεισόδιο. Δεν υπάρχει αυτό που έχει συμβεί. Απλώς από τη μεριά μου, αν δεν το φέρνουν μέσα στη δουλειά όλο αυτό, δεν μπορώ να τις κρίνω επειδή δεν έχουν καλές σχέσεις με τα κορίτσια”.

Στο επεισόδιο μάλιστα της Δευτέρας, καμία από τις συμπαίκτριές της δεν ήθελε να είναι στην ίδια ομάδα με εκείνη και την άφησαν τελείως μόνη της να γυρίσει το βιντεάκι της για το Instagram που αφορούσε στις γυναίκες.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε φωτογραφίες της Μικαέλας Φωτιάδη από το παρελθόν της, τότε που πραγματικά δεν είχε απολύτως καμία σχέση με τη σημερινή της εικόνα και ήταν ένα κορίτσι που έψαχνε το δρόμο της για τον θαυμαστό κόσμο της showbiz.

Ναι, όπως θα δείτε και εσείς και σίγουρα θα συμφωνήσετε μαζί μας, μιλάμε για ένα extreme make over που δεν έγινε λίγα επεισόδια πριν στο Greece’s Next Top Model, αλλά είχε αρχίσει εδώ και αρκετά χρόνια.

Δείτε τις φωτογραφίες της:

Μια ματιά ακόμα: Ένταση στο GNTM: «Κάθεσαι και λες ότι μ’ έβαλε ο γκόμενός μου στο παιχνίδι»

Keywords
Τυχαία Θέματα