To νυφικό φόρεμα της Priyanka Chopra είναι ό,τι πιο ωραίο θα δεις σήμερα!

H Priyanka Chopra ετοιμάζεται να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας και συγκεκριμένα μέσα στον Δεκέμβριο θα παντρευτεί τον αγαπημένο της, Nick Jonas. Η ίδια μαζί με τις φίλες της και την οικογένειά της οργάνωσε ένα bridal party στα Tiffany’s στη Νέα Υόρκη.

Η πανέμορφη Priyanka Chopra έφτασε στο bridal party της

με ένα υπέροχο νυφικό φόρεμα Marchesa με πολλά φτερά στη φούστα και το συνδύασε με nude ψηλοτάκουνες γόβες Christian Louboutin και φανταστικά κοσμήματα.

Η Priyanka πήγε στο Tiffany’s Blue Box Café, και διασκέδασε με πολύ χορό παρέα με τις καλές της φίλες Kelly Ripa και Lupita Nyong’o αλλά και πολλές άλλες καλεσμένες.

Το πάρτι ετοίμασαν οι παράνυφες της Priyanka, Mubina Rattonsey και Anjula Acharia, και ο DJ έπαιξε πολλά γνωστά τραγούδια (μερικά ήταν και του Nick Jonas), αλλά και τραγούδια Bollywood. Η ηθοποιός φαινόταν να πλέει σε πελάγη ευτυχίας και έδειχνε να ανυπομονεί για τη μεγάλη μέρα του γάμου της!

Το μακιγιάζ της μέλλουσας νύφης ήταν σε γήινους τόνους και η γνωστή ηθοποιός έδωσε λίγη λάμψη στα μάτια της με λίγη μοβ σκιά. Τα μαλλιά της επέλεξε να τα αφήσει κάτω σε χαλαρές μπούκλες.

Δες την ηθοποιό να χορεύει μαζί με τις φίλες της και την οικογένειά της στο πάρτι της!


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

. بعد قلب قلبي الفرحانين ❤ . بريانكا تشوبرا في حفلة ” توديع العزوبيه ” ترقص على اغنية ” i wanna dance with somebody ” . #PriyankaChopra #Hollywood

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη N A D A – नदा (@bollywood.pc) στις 29 Οκτ, 2018 στις 8:21 μμ PDT

Διαβάστε ακόμα: Steal the Look: Δες πώς θα αντιγράψεις το στιλ της Olivia Palermo με 3 τρόπους!

Keywords
Τυχαία Θέματα