Ελένη Μενεγάκη: Πως σχολίασε τις διαγωνιζόμενες του GNTM; «Είδα αρκετές κοπέλες και…»

Αναντίρρητα το Greece’s Next Top Model είναι η επιτυχία της φετινής σεζόν στο primetime, αφού έχει καταφέρει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον, τόσο του τηλεοπτικού κοινού, όσο και των ψυχαγωγικών εκπομπών.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή της, ότι παρακολούθησε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Greece’s Next Top Model

και θέλησε να μοιραστεί τις εντυπώσεις της, με τους συνεργάτες της. Συγκεκριμένα, η παρουσιαστρια ξαφνιάστηκε όταν είδε τις διαγωνιζόμενες του reality να μπαίνουν με δυσκολία στην πισίνα.


«Είδα αρκετές κοπέλες και με εντυπωσίασε γιατί είδα 4,5 κοπέλες οι οποίες είχαν θέμα με το νερό και αυτό λίγο εμένα με ξάφνιασε. Βεβαίως ο καθένας μας μπορεί να έχει τις δικές του φοβίες και το καταλαβαίνω αυτό, αλλά τόσες πολλές; Σας λέω είδα 4,5 εκ των οποίων οι 3 είχαν φοβηθεί. Λέω, μήπως φοβούνται να χαλάσουν τα μαλλιά τους, μήπως κρυώνουνε;» είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Δείτε τo σχετικό απόσπασμα από την “Ελένη”:

Δείτε ακόμη: Ένταση στο Πρω1νό για την παίκτρια που έπαθε κρίση πανικού στο GNTM! «Και τι με ενδιαφέρει; Σε τηλεοπτικό πρόγραμμα είναι…»

Keywords
Τυχαία Θέματα