Η Rooney Mara απακαλύπτει με όλες τις λεπτομέρεις τη ρουτίνα ομορφιάς της

Η Rooney Mara σε συνέντευξη της δεν έκρυψε τίποτα όσο αφορά την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης αλλά και ότι άλλο κάνει κατά καιρούς για να διατηρεί το πρόσωπο και τη φόρμα της σε τέλεια κατάσταση.

Η ίδια τονίζει ότι το δέρμα της είναι πολύ καλό αλλά αυτό έχει να κάνει τόσο με τα γονίδια όσο και με το τρόπο ζωής αφού είναι vegan, δεν τρώει τίποτα που να περιέχει γλουτένη, δεν πίνει και κοιμάται πολύ.

Χρησιμοποιεί για τον καθαρισμό του προσώπου της

το Tammy Fender Cleansing Milk και απλώνει την κρέμα ημέρας Carasoin Cold Fusion Intense Moisture που την διατηρεί στο ψυγείο έτσι ώστε όταν την εφαρμόζει να λιώνει στο πρόσωπο της.

Δεν ξεχνά ποτέ να φορά το αντηλιακό Actinica που την προστατεύει και δεν επιτρέπει στο δέρμα να καεί ή να μαυρίσει.

Επίσης αγαπά πολύ το λάδι προσώπου Herbivore Phoenix Regenerating Facial Oil το οποίο παίρνει πάντα μαζί της και στα ταξίδια στην travel-size συσκευασία του και φυσικά κάνει θεραπεία προσώπου με μασάζ στο Tomoko Spa του Beverly Hills.

Make up και μαλλιά

Δεν συνηθίζει να φορά make up καθημερινά το κρατά για τις εξόδους μόνο αλλά πάντα φροντίζει τα φρύδια της να είναι τέλεια. Τα βάφει πάντα και κάποιες φορές μάλιστα το κάνει μόνη της στο σπίτι.

Στα χείλη της αρέσουν τα σκούρα χρώματα και οτιδήποτε μας παραπέμπει στα 90’s όπως οι σκοτεινοί berry τόνοι ενώ στα νύχια είναι φανατική του Essie Wicked.

Όσο αφορά τα μαλλιά της τα οποία έχουν περάσει πολλά και αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιεί τη σειρά περιποίησης Virtue η οποία τα έχει επαναφέρει στην αρχική τους πολύ καλή κατάσταση. Και μάλιστα πολύ χάρηκε όταν έμαθε ότι είναι φόρμουλες που δεν περιέχουν σκληρά συστατικά.

Διατροφή και Άσκηση

Είναι vegan τα τελευταία 7 χρόνια αλλά από μικρή προτιμούσε τη συγκεκριμένη διατροφή. Οπότε κατά βάση τρώει φρούτα και λαχανικά και αγαπάει πολύ το Yoga-urt στο Glendale της California αφού λατρεύει το παγωμένο γιαούρτι και ήταν το μόνο που της έλειπε όταν αποφάσισε να ακολουθήσει τον συγκεκριμένο τρόπο διατροφής. Τελικά όμως βρήκε την εναλλακτική και είναι ενθουσιασμένη.

Το αγαπημένο της ποτό είναι το Kombucha και η άσκηση που κάνει σχεδόν καθημερινά είναι η hot yoga που θεωρείται μια μορφή θεραπείας στο διάσημο The Class της Taryn Toomey και Pilates και μπαλέτο με την Andie Hecker.

Τέλος το αγαπημένο της άρωμα είναι το L’Interdit του Givenchy με τους γήινους τόνους και το γιασεμί που πολύ αγαπάει.

Διαβάστε ακόμη:

To Pumpkin Make up κυριάρχησε στο κόκκινο χαλί και η έκπληξη μας ήταν μεγάλη

Τα nail designs της Πριγκίπισσας Ευγενίας σπάνε τους κανόνες του Παλατιού

Keywords
Τυχαία Θέματα