Εκδήλωση φόρος τιμής στις εργαζόμενες γυναίκες του χώρου της Υγείας

Το Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας και Τεχνολογίας στην Υγεία ΑΕ (ΕΚΑΠΤΥ) διοργάνωσε με την υποστήριξη της Υφυπουργού Υγείας, κα Ζωής Ράπτη και της Υποδιοικήτριας της 1 ης ΥΠΕ, κα Μαρίζα Οικονόμου, την Δευτέρα 3 Απριλίου 2023, στο κτήριο της Πολιτικής Προστασίας στο Μαρούσι, την ειδική εκδήλωση για την αναγνώριση και επιβράβευση των γυναικών στον χώρο της Υγείας.

Το μήνυμα της εκδήλωσης ήταν η αναγνώριση της πραγματικής σημασίας της εργασίας των γυναικών που στελεχώνουν τα νοσοκομεία και τις δομές υγείας αλλά και

του πολύπλευρου ρόλου τους ως μητέρες, νοικοκυρές, σύζυγοι, επιστήμονες, εργαζόμενες, που ασκούν πολλές φορές μέσα σε αντίξοες συνθήκες. Υποστηρίζοντας, βοηθώντας και περιθάλποντας καθημερινά δεκάδες συνανθρώπους μας.

Δρ. Μαρία Δ. Κοτρώτσιου (md PhD Πλαστικός Αισθητικός & Επανορθωτικός Χειρουργός, Διευθύντρια Γ.Ν. Ευαγγελισμός), Γιώργος Πατούλης.

Το πολύμηνο διάστημα της πανδημίας ανέδειξε για ακόμη μία φορά τη σπουδαιότητα της γυναικείας υπόστασης, της γυναικείας φύσης, της γυναικείας δυναμικής και αντοχής. Στο πλαίσιο αυτό, αναγνωρίζουμε το μεγαλείο της εθελοντικής δράσης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, της Πολιτικής Προστασίας και παραδειγματιζόμαστε από τις πράξεις του ανθρωπιστικού έργου που σε μεγάλο ποσοστό έχει πραγματωθεί από γυναίκες.

Ρίτα Πικρού Μωραϊτάκη, Δρ. Μαρία Δ. Κοτρώτσιου (md PhD Πλαστικός Αισθητικός & Επανορθωτικός Χειρουργός, Διευθύντρια Γ.Ν. Ευαγγελισμός).

Η Δρ. Μαρία Δ. Κοτρώτσιου (md PhD Πλαστικός Αισθητικός & Επανορθωτικός Χειρουργός, Διευθύντρια Γ.Ν. Ευαγγελισμός) εκφώνησε την ομιλία της με τίτλο «Σύγχρονες Επεμβατικές ή μη επεμβατικές παρεμβάσεις στο χώρο της Αισθητικής – Επανορθωτικής πλαστικής χειρουργικής για τη γυναίκα του σήμερα», ενώ στο τέλος της βραδιάς βραβεύτηκε με τιμητική πλακέτα για την συμμετοχή της.

Διαβάστε επίσης:

Βίκυ Καγιά: Άντρας στην παρουσίαση του Shopping Star; Αυτός είναι ο επικρατέστερος!

Μπέττυ Μαγγίρα: Ξεκαθαρίζει για τη συνεργασία της με το Open μετά την παραίτηση της διευθύντριας προγράμματος

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μίλαει για τη σύντροφο του γιου του, Μαρία Σάκκαρη -Η αποκάλυψη στον αέρα του Mega

Keywords
Τυχαία Θέματα