Μια απλή και πολύτιμη συμβουλή μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επιδερμίδα σου!

Η φροντίδα της επιδερμίδας είναι απαραίτητη για να αναδείξεις τη φυσική ομορφιά του προσώπου σου! Οι περισσότερες ατέλειές της και τα σημάδια γήρανσής της δεν οφείλονται τόσο στη φυσιολογική γήρανση, όσο στην πρόωρη γήρανση που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία. Οι γυναίκες που το γνωρίζουν, χρησιμοποιούν καθημερινά αντηλιακή κρέμα προσώπου όλο το χρόνο. Είναι το μυστικό για να καθυστερούν τα σημάδια της γήρανσης που προκαλεί ο ήλιος, όπως ρυτίδες, χαλάρωση ή κηλίδες και δυσχρωμίες.

Η αντηλιακή φροντίδα είναι πολύ σημαντική όχι μόνο για λόγους αισθητικούς αλλά και για λόγους υγείας της επιδερμίδας.

Οι βλάβες που προκαλεί η υπεριώδης ακτινοβολία είναι αθροιστικές και όταν γίνονται ορατές είναι αποτέλεσμα χρόνιας έκθεσης. Επίσης οι υπεριώδεις ακτίνες δεν είναι αντιληπτές από το ανθρώπινο μάτι,
διαχέονται στην ατμόσφαιρα που μας περιβάλλει και μας βλάπτουν ακόμη και σε σκιερό μέρος. Για αυτό χρειάζεται να χρησιμοποιείς καθημερινά όλο το χρόνο αντηλιακή κρέμα.

Η κρέμα προσώπου Histoplastin SUN® Protection σε προστατεύει απόλυτα από τη φωτογήρανση, προσφέροντάς σου επιπλέον ελαστικότητα και ενυδάτωση, για σένα που θέλεις κάτι παραπάνω από την αντηλιακή σου κρέμα. Περιέχει πολύτιμα συστατικά, όπως Alkannin Active, Υαλουρονικό και Aloe Vera που περιποιούνται και ομορφαίνουν την επιδερμίδα κάθε μέρα.

Επιπλέον, μπορείς να επιλέξεις την Histoplastin SUN® Protection με χρώμα για να έχεις ελαφριά κάλυψη και ομοιόμορφο τόνο. Το Color Adjust System προσαρμόζει το χρώμα της κρέμας στον τόνο κάθε επιδερμίδας. Απόλαυσε την ανάλαφρη cream to powder υφή της, που προσφέρει στο δέρμα σου μεταξένια υφή και ματ
φινίρισμα.

Κάθε μέρα πριν εκτεθείς στον ήλιο, θυμήσου την αντηλιακή σου! Μια απλή συνήθεια που θα σε ανταμείψει και θα κάνει τη διαφορά! Η Histoplastin SUN® Protection είναι η καλύτερη επιλογή για ολοκληρωμένη 360° αντηλιακή προστασία και περιποίηση!

Διαβάστε επίσης:

Μπέττυ Μαγγίρα: Ξεκαθαρίζει για τη συνεργασία της με το Open μετά την παραίτηση της διευθύντριας προγράμματος

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μίλαει για τη σύντροφο του γιου του, Μαρία Σάκκαρη -Η αποκάλυψη στον αέρα του Mega

Βίκυ Καγιά: Άντρας στην παρουσίαση του Shopping Star; Αυτός είναι ο επικρατέστερος!

Keywords
Τυχαία Θέματα