Φοίβος Παπαδάκης: «Το να υπάρξει δεύτερος Γιώργος Παπαδάκης είναι αδύνατον»

Τη φετινή τηλεοπτική σεζόν, ο Φοίβος Παπαδάκης συμμετέχει στο «J2US» και έχει για παρτενέρ του την Χριστίνα Μαραγκόζη.

Η Μαρία Αντωνά και η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκαν στα παρασκήνια του μουσικού show και εκεί συνάντησαν τον γνωστό δημοσιογράφο, ο οποίος μίλησε -μεταξύ άλλων- σύγκριση με τον πατέρα του, Γιώργο Παπαδάκη.

«Εγώ είμαι ο Φοίβος Παπαδάκης, το να υπάρξει ένας δεύτερος Γιώργος Παπαδάκης είναι αδύνατον. Ως Φοίβος Παπαδάκης χαράζω την δική μου πορεία, όντας πολύ τυχερός

που έχω τον πατέρα που έχω, αλλά κι ως έναν άνθρωπο της τηλεόρασης που έχω καθημερινά την ευκαιρία να με συμβουλεύει.

Επομένως, στόχος μου δεν είναι να χαράξω την ίδια πορεία με τον πατέρα μου. Ακολουθώ το ίδιο επάγγελμα και θα χαράξω την δική μου πορεία βήμα βήμα και με δουλειά», είπε χαρακτηριστικά ο Φοίβος Παπαδάκης.Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 03:48′.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε την περσινή τηλεοπτική σεζόν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», ο ίδιος ανέφερε για τη σύγκριση με τον μπαμπά του: «Συμβαίνει να με συγκρίνουν με τον πατέρα μου. Εγώ δεν βιώνω τη σύγκριση. Άλλο ο Φοίβος Παπαδάκης, άλλο ο Γιώργος Παπαδάκης, άλλες εποχές. Δουλεύω σε site πάνω από 10 χρόνια, έχω δημοσιογραφική εμπειρία, και τώρα αποκτώ και τηλεοπτική εμπειρία.

Είμαι πάρα πολύ περήφανος που ο πατέρας μου είναι αυτός που είναι, και κυρίως για το τι μου έχει διδάξει ως πατέρας. Με τον πατέρα μου μιλάμε και ανταλλάσσουμε απόψεις και θέματα. Ο πατέρας μου καθημερινά μου δίνει συμβουλές, μου λέει μπράβο πολύ συχνά, όταν το αξίζω».

Διαβάστε επίσης:

Κωνσταντίνος Δρούλιας: Η τρυφερή φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη του -«Ο παράδεισός μου»

Σάκης Αρσενίου -Λαμπρινή Πλεύρη: Η νέα οικογενειακή φωτογραφία από το μαιευτήριο και το τρυφερό μήνυμα

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έβγαλε διαβατήριο στον δύο μηνών γιο του -Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα