Κωνσταντίνος Αργυρός – Αλεξάνδρα Νίκα: Πρώτο Πάσχα μαζί στην Καλιφόρνια -Φωτογραφίες

Τρελά ερωτευμένος είναι τους τελευταίους μήνες ο Κωνσταντίνος Αργυρός! Η γυναίκα που του έχει κλέψει την καρδιά ονομάζεται Αλεξάνδρα Νίκα και είναι κόρη κόρη γνωστού επιχειρηματία αλλαντικών.

Την αποκάλυψη της σχέσης του ζευγαριού έκανε τον περασμένο μήνα ο Νίκος Γεωργιάδης στον αέρα του «Πρωινού μας». «Γνωρίστηκαν μέσω του κοινού τους φίλου, Ανέστη Ευαγγελόπουλου που ήταν επίσης μαζί τους στη Τοσκάνη. Η Αλεξάνδρα είναι και πολύ καλή φίλη της κόρης της Νατάσας Θεοδωρίδου, Χριστιάννας Μπέτα», ανέφερε -μεταξύ άλλων- ο δημοσιογράφος στον αέρα της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΪ.

Τις ημέρες

του Πάσχα, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και η Αλεξάνδρα Νίκα απολαμβάνουν τις διακοπές τους στην Αμερική! Μετά το ταξίδι τους στην Φλωρεντία, ο γνωστός τραγουδιστής με τη νεαρή καλλονή περνούν ευχάριστες ώρες στο Μπέβερλι Χιλς.

«Βρίσκονται στην Αμερική και στο Μπέβερλι Χιλς μαζί με τον καλό τους φίλο Ανέστη που τους έφερε άλλωστε και πιο κοντά. Η Αλεξάνδρα Νίκα σπούδαζε εκεί οπότε γνωρίζει καλά τα μέρη. Μάλιστα ο πατέρας της κοπέλας λέγεται πως βρέθηκε πρόσφατα στο μαγαζί που τραγουδά ο Κωνσταντίνος με τον Σάκη Ρουβά. Οι δύο καλλιτέχνες θα συνεχίσουν στο κέντρο και μετά το Πάσχα», είπε σήμερα 12/4 ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό μας».

Δες τα στιγμιότυπα που έχει αναρτήσει ο Κωνσταντίνος Αργυρός από το ταξίδι τους:

Διαβάστε ακόμα:

Βίκυ Καγιά: Άντρας στην παρουσιάση του Shopping Star; Αυτός είναι ο επικρατέστερος!

Ζενεβιέβ Μαζαρί: Έτσι σχολίασε την αποχώρηση της Βίκυς Καγιά -Θα την αντικαταστήσει στο «Shopping Star»;

Φαίη: Η on air εξομολόγηση για την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 -«Δεν θα ξεχάσω το δελτίο τύπου του σταθμού»

Keywords
Τυχαία Θέματα