Κωνσταντίνος Δρούλιας: Η τρυφερή φωτογραφία με την νεογέννητη κόρη του -«Ο παράδεισός μου»

Στιγμές απόλυτη ευτυχίας βιώνει εδώ και λίγες μέρες ο Κωνσταντίνος Δρούλιας, καθώς έγινε μπαμπάς για πρώτη φορά! Ο τραγουδιστής και η εκλεκτή της καρδιάς απέκτησαν ένα κοριτσάκι, το οποίο ήρθε στη ζωή στις 8 Μαρτίου.

Το χαρμόσυνο γεγονός αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Instagram. Ο τραγουδιστής των «Droulias Brothers» δημοσίευσε στο προφίλ του μια πολύ τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με την μπέμπα του και τη συνόδευσε με ένα άκρως τρυφερό μήνυμα.

«8/3/23.

Καλώς ήλθες στην ζωή μας μικρή μου πριγκίπισσα, να είσαι γεμάτη τύχη και υγεία! Μια νέα ζωή μια νέα αρχή ο κόσμος ξανά αρχίζει! @kalmantes Ευχαριστούμε για ολα.

Στα μάτια κάθε νεογέννητου βλέπεις Ελπίδα, Ζωή Α… και το πιο σημαντικό βλέπεις και κάτι που μας έμεινε από τον παράδεισο, τα Μάτια του…», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Κωνσταντίνος Δρούλιας.

Χτες (16/3), ο τραγουδιστής προχώρησε σε μια άκρως τρυφερή ανάρτηση στο προφίλ του, μέσω της οποίας μας αποδεικνύει ότι είναι ξετρελαμένος με την μικρή του πριγκίπισσα.

«Ερωτευμένος από την πρώτη μέρα και για όλη μου τη ζωή. Ο παράδεισός μου. Καληνύχτα», έγραψε ο Κωνσταντίνος Δρούλιας στη νέα φωτογραφία που μοιράστηκε με τους followers του.

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Αρσενίου -Λαμπρινή Πλεύρη: Η νέα οικογενειακή φωτογραφία από το μαιευτήριο και το τρυφερό μήνυμα

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Έβγαλε διαβατήριο στον δύο μηνών γιο του -Φωτογραφίες

Γη της Ελιάς: Πασίγνωστος ηθοποιός αποχωρεί από τη σειρά

Keywords
Τυχαία Θέματα