“Τι λέει;”: Προβλήθηκε αμοντάριστη η συνέντευξη του Χατζηφωτίου και τα όσα είπε για τη σχέση του με την Χριστοπούλου!

Το μεσημέρι της Δευτέρας (12/11) προβλήθηκε στην εκπομπή “Τι λέει;” συνέντευξη του Ζάχου Χατζηφωτίου, στην οποία αποκάλυπτε τη σχέση που είχε με την Έλενα Χριστοπούλου στον παρελθόν.

Συγκεκριμένα, εξομολογήθηκε: «Την βλέπω, έρχεται καμιά φορά εδώ και τρώμε μαζί. Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο κορίτσι αλλά έχει σκληρό χαρακτήρα. Με την Έλενα ήμουν επτά χρόνια μαζί και την αγαπούσα πάρα πολύ. Η μόνη που έμεινε τόσα χρόνια μαζί μου. Στην Κηφισιά μέναμε τότε. Η ομορφιά της και το σώμα της, με κράτησαν δίπλα της».

Το σχετικό απόσπασμα της

συνέντευξης του προβλήθηκε σήμερα στην εκπομπή Happy Day και η Σταματίνα Τσιμιτσιλή, αποκάλυψε: «Έχει έρθει μήνυμα γροθιά. Η σχέση ξεκίνησε πριν από 15 χρόνια. Όταν εκείνος ήταν 80. Μάλιστα υπάρχει και φωτογραφικό υλικό».

Η αποκάλυψη του Ζάχου Χατζηφωτίου σχολιάστηκε και στο Πρω1νό και η Έλενα Χριστοπούλου σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την Φαίη και την παρέα της εκπομπής, διέψευσε πως είχαν σχέση, αλλά τόνισε ότι με τον γνωστό δημοσιογράφο την συνδέει μια φιλική σχέση 24 χρόνων.

«Μέ έχει ορίσει σαν άνθρωπο, είναι ο μέντορας μου. Τον λατρεύω. Σχέση δεν είχαμε ποτέ. Θα ήθελα, αλλά γεννήθηκα 54 χρόνια αργότερα. Οπότε μου πέφτει λίγο μικρός. Με έχει βοηθήσει και στις επιλογές μου πάρα πολύ. Στον γάμο μου ήταν εκεί και στο νοσοκομείο ήταν εκεί. Από πάντα ήταν εκεί. έχω ζήσει όλες του τις μεγάλες σχέσεις, ζηλεύοντας πάντα όλες του τις μεγάλες σχέσεις ζηλεύοντας γιατί εγώ δεν ειμαι μεγαλύτερη για να είμαι μαζί του. Αυτά που είπε, τα είπε και αύριο μπορεί να πει άλλα. Αλλά είναι ο Ζάχος μου, είναι 96 χρονών και εγώ τον αγαπώ», είπε μεταξύ άλλων η Έλενα Χριστοπούλου.

Η Ελένη Τσολάκη και η ομάδα της στην εκπομπή “Τι λέει;” αποφάσισαν να παίξουν αμοντάριστη τη συνέντευξη του Χατζηφωτίου έτσι ώστε να λυθεί η παρεξήγηση που δημιουργήθηκε. Μάλιστα, η παρουσιάστρια, τόνισε: «Είναι πολύ αγαπημένος και αγαπητός ο κ. Χατζηφωτίου και αυτό που συμπεραίνουμε είναι ότι υπάρχει μια τρυφερή και όμορφη σχέση που κρατά πάρα πολλά χρόνια, από αυτές τις σχέσεις στη ζωή που μπορεί να είναι στήριγμα, βοήθεια, που μπορεί να είναι πολύ γλυκό και όμορφο να υπάρχουν. Αυτή η πλατωνική αγάπη».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

«Όταν βγήκε ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης από το νοσοκομείο…»

Keywords
Τυχαία Θέματα