Δείτε τα ωραιότερα βερνίκια νυχιών του Καλοκαιριού για να είστε προετοιμασμένες!

Όχι, το καλοκαίρι δεν είναι και τόσο μακριά. Μετά το Πάσχα ξεκινούν οι πρόβες, που σημαίνει ότι τα χειμωνιάτικα φεύγουν από τη μέση και τα ανάλαφρα φορέματα καθώς και τα πέδιλα παίρνουν τη θέση τους. Και μετά παραλίες, weekend σε κοντινά νησιά, πέδιλα, μαγιό και τέλεια χρώματα στα νύχια. Και εδώ ακριβώς θα σταθούμε

γιατί τα είδαμε και ξετρελαθήκαμε. Αρχίσαμε να χαζεύουμε καλοκαιρινούς προορισμούς και να σκεφτόμαστε beach bars και κοκτέιλς.

Τα beauty brands έχουν ήδη φροντίσει για την επόμενη σεζόν. Τα βερνίκια νυχιών είναι λαμπερά, χαρούμενα και ανέμελα όπως και οι διακοπές αλλά και οι ηλιόλουστες μέρες στην πόλη. Αποχρώσεις που θυμίζουν το γαλάζιο της θάλασσας, το μπεζ της άμμου και το κίτρινο των εξωτικών φρούτων.

Ας τα δούμε όμως:

Chanel Le Vernis Longwear nail Colour, Blue Pastel: Το γαλάζιο της θάλασσας και του ουρανού. Αν και κρύβει μια σταλιά γκρι στη σύνθεση του παραμένει ένα άκρως μεσογειακό χρώμα που ταιριάζει με το λευκό των ελληνικών νησιών και τη μαυρισμένη επιδερμίδα.

OPI Infinite Shine Long Wear Nail Polish, Tan Lines: Η ονομασία του τα λέει όλα. Το χαρακτηριστικό του καλοκαιριού άλλωστε είναι οι γραμμές του μαυρίσματος στο σώμα σας και το έντονο χρώμα στα νύχια σας. Το συγκεκριμένο μάλιστα παραμένει αναλλοίωτο έως και 11 ημέρες.

Essie Nail Polish, Tiers of Joy: Δεν είναι απλώς ένα παστέλ βερνίκι αλλά μια απόχρωση με μεταλλικό φινίρισμα. Ναι η αλήθεια είναι ότι δείχνει υπέροχο όταν πέφτουν στα νύχια σας οι ακτίνες του ήλιου.

YSL La Laque Couture, Beige Leger: Κλασικό μπεζ που θυμίζει την άμμο της θάλασσας αλλά στο πιο chic. Αν το κοιτάξετε καλύτερα έχει μία ροζ χροιά που το κάνει παράλληλα ρομαντικό και κομψό.

Tom Ford Beauty 24K Nail Laquer: Σωστά καταλάβατε. Λάμπει σαν χρυσός 24 καρατίων όσο είναι και οι νιφάδες που κλείνει στο κομψό μπουκάλι του. Είναι λαμπερό σαν το καλοκαίρι.

Διαβάστε ακόμη:

Τα 5 βασικά λάθη που κάνετε όταν πλένετε το πρόσωπο σας

Αν δεν μακραίνουν τα μαλλιά σας υπάρχει λόγος και πρέπει να τον μάθετε

Keywords
Τυχαία Θέματα