Μπέττυ Μαγγίρα: «Λύγισε» στο φινάλε της εκπομπής της – «Θα ανταμώσουμε ξανά»

Την τελευταία ημέρα του Ιουνίου η Μπέττυ Μαγγίρα και η ομάδα της στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα» αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό, ολοκληρώνοντας αυτή τη σεζόν. Η γνωστή παρουσιάστρια εμφανίστηκε συγκινημένη και εξομολογήθηκε πως πρόκειται για μία από τις πιο αγαπημένες της χρονιές, που σίγουρα θα θυμάται για πάντα.

Η Μπέττυ Μαγγίρα ήταν προσεχτική στα λόγια της, αποφεύγοντας να αναφέρει, αν η εκπομπή θα συνεχιστεί την επόμενη σεζόν ή αν οι τίτλοι τέλους που πέφτουν σήμερα

είναι οριστικοί για το «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η ίδια αρκέστηκε να δηλώσει πως θα ανταμώσει ξανά με τους τηλεθεατές και ευχαρίστησε τους συνεργάτες της.

Συγκινημένη η Μπέττυ Μαγγίρα στο φινάλε του «Ποιος είναι πρωινιάτικα»

«Σας ευχαριστώ έναν έναν ξεχωριστά γιατί μου χαρίσατε μία από τις πιο αγαπημένες μου χρονιές! Περάσαμε πάρα πολύ ωραία, περάσαμε και δύσκολα αλλά η χαρά μας ήταν απερίγραπτη γιατί εσείς μας δώσατε χαρά, δύναμη, μας αγαπήσατε.

Ευχαριστούμε που μας επιλέγατε για τα πρωινά σας. Ένα είναι σίγουρο ότι θα ανταμώσουμε ξανά, αφήστε το πάνω μας. Είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα μπάνια μας, να μαυρίσουμε, να ξεκουραστούμε και να ανακτήσουμε τις δυνάμεις μας; 3,2,1 αμολάτε!», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η Μπέττυ Μαγγίρα.

Ο Δημήτρης Μακαλιάς αποχαιρετά το «Ποιος είναι πρωινιάτικα»

«Να σε ευχαριστούμε πολύ όλοι, ήταν μία από τις πιο όμορφες χρονιές μας. Σε κάποια χρόνια θα λένε “να κάνουμε μια εκπομπή σαν της Μαγγίρα”. Τέτοιο πρωινό δεν έχει ξαναγίνει. Δεν έχει υπάρξει ξανά τόση αλήθεια μαζεμένη από τόσους ανθρώπους. Καρμικό ήταν;

Είναι σπάνιο αυτό που συνέβη και αυτό οφείλεται και στην τιμονιέρισα. Ήμασταν μια όμορφη παρέα και είναι κρίμα να χαθεί, μπορεί και να χαθεί… Καλό ταξίδι σε όλους μας», είπε από την πλευρά του ο Δημήτρης Μακαλιάς.

Διαβάστε ακόμα:

 Κώστας Τσουρός: Φεύγει από την Ελεονώρα και παίρνει δική του εκπομπή – Αποκάλυψη από τον Λιάγκα

 Η Πέννυ Μπαλτατζή βάπτισε την κόρη της! Το όνομα που έλαβε

 Ματίνα Νικολάου: «Έχω μια θλίψη που τελειώνει το “Καλό Μεσημεράκι”»

Keywords
Τυχαία Θέματα