Jane Fonda: Διάλειμμα 18 μηνών από την υποκριτική για την 85χρονη σταρ

09:46 12/6/2023 - Πηγή: InStyle

Η Jane Fonda αποκάλυψε ότι θα κάνει ένα διάλειμμα 18 μηνών από την υποκριτική λόγω των προεδρικών εκλογών του 2024.

Η 85χρονη σταρ είναι γνωστή για τον πολιτικό ακτιβισμό της και σκοπεύει να επικεντρωθεί σ’ αυτόν το προσεχές μέλλον, ενώ θέλει να προσηλωθεί στην προσπάθεια να αναδειχθούν σε αξιώματα άνθρωποι που υποστηρίζουν τη λήψη μέτρων κατά της κλιματικής αλλαγής.

Η Jane Fonda

έκανε την παραδοχή αυτή κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης επί σκηνής με τη Robin Roberts στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca, αφού τιμήθηκε με το βραβείο Harry Belafonte Voices For Social Justice Award.

We're here tonight as Jane Fonda (@Janefonda) receives the Harry Belafonte Voices For Social Justice Award, followed by a conversation with Robin Roberts (@RobinRoberts). Follow along here! pic.twitter.com/iLTxlglYGI

— Tribeca (@Tribeca) June 10, 2023

Η ίδια δήλωσε στην εκδήλωση: “Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για το βραβείο, το οποίο θα σας δώσω: Ας ξεφορτωθούμε τους Joe Manchin. Πρέπει να προσπαθήσουμε να ανάψουμε φωτιά κάτω από τον Biden και κοιτάξτε, πρέπει να τον ψηφίσουμε, εντάξει;

Πρέπει να θυμώσουμε πολύ μαζί του και να προσπαθήσουμε να απαιτήσουμε να κερδίσει τις ψήφους μας. Αλλά εννοώ, ας είμαστε ρεαλιστές γιατί η εναλλακτική λύση είναι το τέλος των πάντων” επεσήμανε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, επέμεινε ότι ποτέ δεν είχε ενδιαφερθεί να θέσει η ίδια υποψηφιότητα για το αξίωμα. Είπε: “Ένα πράγμα που συμβαίνει όταν γερνάς είναι ότι αρχίζεις να γίνεσαι λίγο έξυπνος σχετικά με το ποια είναι τα δυνατά σου σημεία. Και αυτό δεν είναι ένα από αυτά. Είμαι μαζορέτα.”

Πρόσθεσε αστειευόμενη: “Δεν έχω καμία πρωτότυπη ιδέα. Είμαι αυτή που παίρνει τις ιδέες σας και μετά παίρνω τα εύσημα γι’ αυτό.”

Alicia Keys at the Tribeca Film Festival with Jane Fonda & Robin Roberts. pic.twitter.com/YA8wOsllHL

— Alicia Keys Daily (@AliciaKeysDaiIy) June 10, 2023

Η βραβευμένη με Όσκαρ σταρ επέμεινε ότι είναι “στο χέρι μας” να κάνουμε αλλαγές για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, διότι θα είναι “πολύ αργά” για την επόμενη γενιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα