Αντιγράψτε το fresh face look της Rosie Huntington Whiteley σήμερα κιόλας (video)

H Rosie Huntington Whiteley έχει την τέλεια επιδερμίδα. Εκείνη που όλες θα θέλαμε. Η αλήθεια είναι πως τη φροντίζει σχολαστικά και μας αποκαλύπτει όλες τις λεπτομέρειες μέσα από το κανάλι της στο You Tube. Φροντίζει να μας λέει όλα τα μυστικά τόσο όσο αφορά την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης όσο και το μακιγιάζ που υιοθετεί.

Κι εμείς φυσικά την ακολουθούμε πιστά και παρακολουθούμε τα videos με τεράστιο ενδιαφέρον. Ένα από τα πολύ αγαπημένα μας είναι αυτό που ακολουθεί όπου η Whiteley δείχνει on camera

πως δημιουργεί το εμβληματικό της fresh face look χάρη στο οποίο η επιδερμίδα της είναι δροσερή και απαλή σαν βελούδο. Το μακιγιάζ είναι διακριτικό αλλά τονίζει τέλεια τα χαρακτηριστικά της.

Είναι το look που επιθυμούμε όλες μας κάθε πρωί. Ακόμη κι αν δεν έχουμε την άψογη επιδερμίδα της Whiteley το σίγουρο είναι πως μπορούμε να της χαρίσουμε τη συγκεκριμένη fresh όψη.

Το πρώτο και βασικότερο προϊόν που χρησιμοποιεί είναι το κονσίλερ, το οποίο εκτός από την περιοχή των ματιών το απλώνει και σε άλλα σημεία του προσώπου. Στη συνέχεια περιποιείται τα φρύδια και φιξάρει με μερικές πινελιές πούδρας όπου χρειάζεται. 

Blush, highlighter και lip balm ακολουθούν ενός ολοκληρώνει το look με το απαραίτητο spray φιξαρίσματος.

Διαβάστε ακόμη:

Η Jennifer Lopez υιοθέτησε δύο απίθανα nail looks σε μία μέρα -Ποιο θα αντιγράψετε τώρα;

Τα δύο προϊόντα περιποίησης και μακιγιάζ μαζί που θα παραμείνουν μόνιμα στο νεσεσέρ σας

Keywords
Τυχαία Θέματα