Άννα Μπεζάν: Μιλάει πρώτη φορά για την πάθηση της κόρης της – «Πρόκειται για μια σπάνια περίπτωση»

Η Άννα Μπεζάν παραχώρησε συνέντευξη στο «Happy Day» και στη δημοσιογράφο Χριστιάνα Κοχλατζή και μίλησε για πρώτη φορά για την περιπέτεια υγείας της κόρης της. Η ηθοποιός και μοντέλο αναφέρθηκε, παράλληλα, στη δύσκολη περίοδο που πέρασε με τη επιλόχεια κατάθλιψη αλλά και στη μεγάλη απόφαση που πήρε να γράψει ένα παιδικό παραμύθι με αφορμή τα βιώματά της.

«Τη βίωσα τον πρώτο μήνα μετά την γέννηση της κόρης μου. Ήταν πολύ δύσκολα γιατί ήρθα αντιμέτωπη με πολλές πτυχές του εαυτού μου που δεν περίμενα ότι θα βρω μπροστά μου», ήταν τα πρώτα λόγια της Άννας Μπεζάν.

Σχετικά

με την ασθένεια της κόρης της, η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι πρόκειται για μια σπάνια περίπτωση, όμως απέφυγε να μπει σε λεπτομέρειες καθώς θα κυκλοφορήσει σύντομα ένα παιδικό βιβλίο μέσα στο οποίο μιλάει για όλα: «Γράφω ένα παιδικό παραμύθι και είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτό, σχεδόν το τελειώνω. Είναι καθαρά ένα βιωματικό βιβλίο, το οποίο θίγει ένα δύσκολο κομμάτι της δικής μου ζωής όσον αφορά στην κόρη μου γιατί περάσαμε λίγο δύσκολα. Το παιδί ταλαιπωρήθηκε 1,5 μήνα, ήμασταν στα νοσοκομεία αλλά σημασία έχει ότι το παιδί τώρα είναι μια χαρά.

Είναι μια μοναδική περίπτωση αλλά δεν θέλω να τοποθετηθώ, θα μαθευτεί όταν βγει και το βιβλίο μου. Απλά επειδή είναι αρκετά σπάνια αυτή η περίπτωση, αποφάσισα να γράψω γι’ αυτό για να βοηθηθούν κι άλλες μανούλες».

Η Άννα Μπεζάν παραδέχτηκε ακόμα πως όσα έζησαν τον πρώτο μήνα ζωής της κόρης της τους δοκίμασαν σαν οικογένεια: «Δοκιμαστήκαμε και σαν οικογένεια και σαν ζευγάρι  και ο καθένας μόνος του με αυτή την περιπέτεια της κόρης μας. Όλο αυτό είναι σοκ. Νομίζω ότι και μια ίωση σε σοκάρει, όταν είναι για το παιδί σου. Το σώμα μου κάπως έπρεπε να ξεσπάσει και έτσι έχασα τόσο γρήγορα τα κιλά της εγκυμοσύνης».

Διαβάστε ακόμα:

 Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ξέχασα τον γιο μου στο super market και γύρισα σπίτι μόνο με τα ψώνια»

 Τζένη Μπαλατσινού: Γενέθλια για την κόρη της, Αλεξάνδρα! Οι ευχές και οι throwback φωτογραφίες

 Τριαντάφυλλος για Χατζηανδρέου – Δαλάκα: «Εγώ δεν είμαι Μπάρτζης και δεν θα τις έδινα»

Keywords
Τυχαία Θέματα