Τριαντάφυλλος για Χατζηανδρέου – Δαλάκα: «Εγώ δεν είμαι Μπάρτζης και δεν θα τις έδινα»

Τον Τριαντάφυλλο συνάντησαν οι τηλεοπτικές κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Μέσα σ’ όλα, ο γνωστής τραγουδιστής και πρώην παίκτης του «Survivor», αναφέρθηκε στον σάλο που προκλήθηκε με την αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα από το «All Star» επειδή τις «τσάκωσαν» με κινητό.

Συγκεκριμένα, ο Τριαντάφυλλος δικαιολόγησε αυτό που έκανες, τονίζοντας πως θα το έκανε κι εκείνος και πως στεναχωρήθηκε που έφυγαν από το παιχνίδι.

«Στεναχωρήθηκα με την αποχώρηση της Ασημίνας και της Δαλάκα. Αν ήμουν στη θέση

του Μπάρτζη, δεν θα τις έδινα. Στο νοσοκομείο στον Άγιο Δομίνικο δεν είδα να γίνονται όργια. Η παραγωγή σε εμάς ήταν πολύ αυστηρή. Εγώ για να κλέψω φαγητό περπατούσα βράδυ στη ζούγκλα 4 χιλιομέτρα με δική μου ευθύνη και αν πάθαινα κάτι δεν θα πληρωνόμουν ποτέ», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του που προβλήθηκαν στο «Happy Day» σήμερα το πρωί.

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι «η παραγωγή ξέρει τα πάντα. Έχει παντού σεκιούριτι και κάμερες. Αν μπορούσα να βρω κινητό για να μιλήσω, θα το έκανα. Δικαιολογώ απόλυτα Δαλάκα και Ασημίνα. Εγώ δεν είμαι Μπάρτζης και δεν θα τις έδινα. Στον Γκότση πρέπει να δώσουμε… Νόμπελ πυροσβέστη που πέταγε ξύλα για να σβήσει τη φωτιά».

Διαβάστε ακόμα:

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτός θα είναι ο νονός του γιου τους! 

Σασμός: Ο Αστέρης παίρνει μια ριψοκίνδυνη απόφαση και οδηγεί την Καλλιόπη στα όριά της

Ιωάννα Τούνη: Το κολλάζ φωτογραφιών από το ταξίδι της εγκυμοσύνης της -«Πόσο ευλογημένη νιώθω»

Keywords
Τυχαία Θέματα