Τζένη Μπαλατσινού: Γενέθλια για την κόρη της, Αλεξάνδρα! Οι ευχές και οι throwback φωτογραφίες

Με έναν διαφορετικό τρόπο καλημέρισε τους διαδικτυακούς φίλους της η Τζένη Μπαλατσινού το πρωί της Παρασκευής 3/2, μιας και ευχήθηκε δημόσια στην κόρη της για τα γενέθλιά της. Η μικρότερη κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου, Αλεξάνδρα, συμπληρώνει σήμερα 24 χρόνια ζωής, όπως αποκάλυψε η μητέρα της στην ανάρτησή της.

Η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μερικές φωτογραφίες της Αλεξάνδρας από την παιδική ηλικία της μέχρι σήμερα, ξυπνώντας όμορφες αναμνήσεις. Σε μια από αυτές βλέπουμε μαμά

και κόρη να απολαμβάνουν τα παιχνίδια τους και να ποζάρουν αγκαλιασμένες και χαμογελαστές στο φακό.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jenny Balatsinou (@jennybalatsinou)

«Χρόνια πολλά λουλούδι μου!», σημείωσε η Τζένη Μπαλατσινού στην ανάρτησή της και αμέσως οι followers της έσπευσαν να της ευχηθούν για τα 24α γενέθλια της κόρης της.

Σε παλιότερη συνέντευξή της στη Vogue η Τζένη Μπαλατσινού είχε εξομολογηθεί για τις κόρες της Αμαλία και Αλεξάνδρα: «Θα σου πω δυο ιστορίες. Η Αμαλία και η Αλεξάνδρα μεγάλωσαν στο ίδιο δωμάτιο. Κάθε βράδυ, καθόμουν ανάμεσά τους, στο πάτωμα, και διαβάζαμε ιστορίες. Ήταν η καλύτερη ώρα της ημέρας. Όταν η Αμαλία πήγε στο Γυμνάσιο και χρειάστηκε να αλλάξει δωμάτιο, γιατί θα είχε περισσότερο διάβασμα, κάνοντας τη μεταφορά, έκλαψα πολύ. Τελείωσε μια περίοδος. Δε θα ήμουν ξανά στη μέση, να λέω ιστορίες και να πηδάει η μια στο κρεβάτι της άλλης κι εγώ να γελάω και να απαντάω σε ερωτήσεις.

Κάτι άλλο που θυμάμαι είναι όταν μπήκαν τα κορίτσια μου στο Πανεπιστήμιο».Είχαμε ένα τελετουργικό και με κάθε παιδί, όταν τελείωνε το Νηπιαγωγείο, το Δημοτικό, το Γυμνάσιο, την τελευταία ημέρα στο σχολείο πιανόμασταν από το χέρι και γυρνούσαμε να κοιτάξουμε το κτίριο για τελευταία φορά, λέγοντας “πάει και αυτό, πάμε να υποδεχτούμε το επόμενο, όπου θα περάσουμε ακόμα καλύτερα”. Όταν μπήκαν στο Πανεπιστήμιο και αφού φτιάξαμε το φοιτητικό δωμάτιο, χρειάστηκε μετά από μερικές ημέρες να επιστρέψω. Και τις δυο φορές γύρισα μόνη μου και κοίταξα το κτίριο πίσω μου, δεν τις κρατούσα από το χέρι».

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτός θα είναι ο νονός του γιου τους!

 Σασμός: Ο Αστέρης παίρνει μια ριψοκίνδυνη απόφαση και οδηγεί την Καλλιόπη στα όριά της

 Ιωάννα Τούνη: Το κολλάζ φωτογραφιών από το ταξίδι της εγκυμοσύνης της -«Πόσο ευλογημένη νιώθω»

Keywords
Τυχαία Θέματα