Σπύρος Παπαδόπουλος: «Ξέχασα τον γιο μου στο super market και γύρισα σπίτι μόνο με τα ψώνια»

Αυτό το Σαββατοκύριακο, η εκπομπή «Μαμά-δες» φιλοξενεί στο πλατό τον Σπύρο Παπαδόπουλο. Ο ηθοποιός μιλά στην Τζένη Θεωνά για το κομμάτι της πατρότητας, ενώ αποκαλύπτει ένα απίστευτο περιστατικό με τον γιο του.

Συγκεκριμένα, σε ένα preview που προβλήθηκε από τη συνέντευξή του σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Happy Day», ο γνωστός ηθοποιός αναφέρει πως μια φορά ξέχασε τον γιο του στο καρότσι του super market και γύρισε στο σπίτι μόνο με τα ψώνια.

«Ήμουν πολύ κολλημένος σαν μπαμπάς. Για χρόνια, το παιδί

μου δεν κοιμόταν αν δεν του έλεγα μία ιστορία από το μυαλό μου. Πολλές φορές περίμενε να γυρίσω στις 12 η ώρα, για να του πω την ιστορία και να κοιμηθεί.

Έχω κάνει και χοντράδες. Τον έχω ξεχάσει σε καρότσι στο σούπερ μάρκετ και γύρισα στο σπίτι μόνο με τα ψώνια. Δεν μου τον ξαναέδωσε ποτέ η Αθηνά.

Τότε με ρώτησε η Αθηνά “το παιδί το άφησες απ’ έξω;”. Λέω “ποιο παιδί; Αμάν, το παιδί!”. Το super market ήταν κοντά μας, στα 200 μέτρα, τον είδα στο καρότσι. Γυρνάω στο σπίτι και μου λέει η Αθηνά “Εσύ παιδί δεν ξαναπαίρνεις”», αποκάλυψε ο Σπύρος Παπαδόπουλος στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Διαβάστε ακόμα:

Τριαντάφυλλος για Χατζηανδρέου – Δαλάκα: «Εγώ δεν είμαι Μπάρτζης και δεν θα τις έδινα»

Συγκινεί η Ευγενία Σαμαρά: «Δε νομίζω ότι θα είμαι ποτέ καλά με την απώλεια του πατέρα μου»

Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Αυτός θα είναι ο νονός του γιου τους! 

Keywords
Τυχαία Θέματα