Αυτές είναι οι τάσεις στα νυφικά για το 2023. Οι μέλλουσες νύφες προσέλθετε

10:07 3/2/2023 - Πηγή: Ladylike

Δεν μπορώ να πω ότι είμαι από τις φανατικές του γάμου, αλλά, αν κάτι με ενθουσιάζει στο concept αυτό, είναι το νυφικό. Αν και δεν ήταν ποτέ το όνειρό μου να ντυθώ νύφη, κάθε φορά που βλέπω τις bridal συλλογές των οίκων μόδας, δεν μπορώ να μην θαυμάζω αυτή την unapologetic χρήση του λευκού χρώματος. Αν και λάτρης του μαύρου, βρίσκω ότι το λευκό ένα πραγματικά εντυπωσιακό χρώμα, ένα, που ειδικά στη μορφή φορέματος ή παντελονιού και μέσα από ένα κομψό design, μπορεί να μου κλέψει την καρδιά. Νυφικό φόρεμα για να ανέβω τα σκαλιά της εκκλησίας,

λοιπόν, δεν ήταν ποτέ το όνειρό μου, αλλά με μεγάλη ευκολία θα φορούσα ένα όμορφο ρούχο από τις νυφικές συλλογές των οίκων μόδας.

Ε, λοιπόν, οι bridal συλλογές το 2023, είναι το κάτι άλλο. Συνδυάζουν εξαιρετική δεξιοτεχνία και προσοχή στο tailoring, με ρομαντισμό, sophistication αλλά και σύγχρονο design. Αυτό χαρακτηρίζει, εν ολίγοις, και τις τάσεις στα νυφικά για το 2023. Νομίζω ότι, είτε πρόκειται να ντυθείς νύφη, είτε όχι, αξίζει να αφιερώσεις λίγα λεπτά για να δεις τις πανέμορφες νυφικές δημιουργίες.

Keywords
Τυχαία Θέματα