Συγκινεί η Ευγενία Σαμαρά: «Δε νομίζω ότι θα είμαι ποτέ καλά με την απώλεια του πατέρα μου»

Την Ευγενία Σαμαρά υποδέχτηκε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στο πλατό της εκπομπής «Night Out» το βράδυ της Πέμπτης 2/3. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η γνωστή ηθοποιός προέβη σε μια συγκινητική εξομολόγηση για την απώλεια του πατέρα της. Η ίδια αποκάλυψε πως συνέβη πολύ ξαφνικά και ήταν ένα μεγάλο σοκ για όλη την οικογένεια.

«Τι να λέμε. Έχει ένα χρόνο που έφυγε ο πατέρας μου. Μεγάλο

σοκ, μεγάλη απώλεια και ήταν και πολύ ξαφνικό αυτό που συνέβη. Δε το περιμέναμε. Πάγωμα μπορώ να σου πω ότι αισθανόμουν. Άδειασα ξαφνικά και αισθάνθηκα συναισθήματα που δε μπορώ να περιγράψω. Για μένα είναι απελευθερωτικό το ότι τα είχα πει όλα με τον μπαμπά μου…», ανέφερε αρχικά η Ευγενία Σαμαρά.

Στη συνέχεια, η ηθοποιός δήλωσε πως νιώθει ευγνώμων που έζησε μαζί όλα όσα έζησε τα χρόνια της ζωής της, ωστόσο τόνισε πως κάθε ημέρα που περνά τής λείπει πολύ: «Θέλω να νιώθει η ενέργειά του και η ψυχή του ότι είναι πολύ δύσκολο αλλά αν αυτό έπρεπε να γίνει… Είμαι πολύ τυχερή που τον είχα όλα αυτά τα χρόνια στη ζωή μου. Είμαι πολύ τυχερή για όλα όσα μου έδωσε. Έχω περάσει μαζί του πάρα πολλά. Ήταν ένας άνθρωπος της διασκέδασης. Οι φίλοι μου όλοι τον λάτρευαν.

Έχει πολλή δυσκολία μέσα η απώλεια αλλά… Δε νομίζω ότι θα το λύσω και θα πω ότι είμαι καλά με την απώλειά του. Μου λείπει πολύ. Είναι ωραίο όμως να σκέφτομαι αυτά που είχαμε, δεν έχει νόημα να σκέφτομαι τι δεν έχω τώρα. Είναι έτσι κι αλλιώς μέσα μου αλλά μου λείπει, μου λείπει πολύ. Είναι αυτή η επαφή».

Διαβάστε ακόμα:

 Σασμός: Ο Αστέρης παίρνει μια ριψοκίνδυνη απόφαση και οδηγεί την Καλλιόπη στα όριά της

 Ιωάννα Τούνη: Το κολλάζ φωτογραφιών από το ταξίδι της εγκυμοσύνης της -«Πόσο ευλογημένη νιώθω»

 Survivor All Star: Αυτός είναι ο παίκτης που αποχώρησε από το αποψινό επεισόδιο

Keywords
Τυχαία Θέματα