Αλικάκη – Λαγούτης: Η συνεργασία τους μετά τον χωρισμό και η επίσκεψη σε παιδοψυχολόγο!

Η Μυρτώ Αλικάκη και ο Πέτρος Λαγούτης, μετά την απόκτηση δύο υπέροχον παιδιών και το τέλος του γάμου τους, πρόκειται να συνεργαστούν στη θεατρική παράστασταση “Το πείραμα”, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο προσκήνιο του Μεγάρου. Οι δύο αγαπημένοι ηθοποιοί παραχώρησαν μια απολαυστική συνέντευξη στο Πρω1νό και στον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη. Η Μυρτώ και ο Πέτρος μίλησαν για την κοινή τους επαγγελματική προσπάθεια, για τον χωρισμό του αλλά και για τον τρόπο που χειρίστηκαν το τέλος του γάμους τους, απέναντι στα παιδιά τους.

Πέτρος Λαγούτης: «Είμαστε στο υποσκήνιο του Μεγάρου όπου φιλοξενεί

“Το πείραμα”, την παράστασή μας. Δεν κομπλάρουμε γιατί όταν έχει χρειαστεί να διαχειριστείς με τον άλλο πολύ πιο δύσκολα μηνύματα, το να γίνει και κάτι που αγαπάς και να το κάνεις με έναν άνθρωπο που το ξέρεις καλά μόνο ωραίο μπορεί να είναι. Με εμένα τα παιδιά μπορούν να παίξουν πιο εύκολα. Θα έμπαινα στη διαδικασία να σκεφτώ το γάμο μόνο αν αποφάσιζα ότι θέλω να κάνω κι άλλο παιδί. Την πρώτη νύχτα του γάμου μου με την Μυρτώ, είχα βάλει ένα κεφάλι παρμεζάνα στο κεφάλι μου και το πέταξα στη σκάλα».

Μυρτώ Αλικάκη: «Είμαστε εδώ και πάρα πολλά χρόνια και όλο και περισσότερο αγαπημένοι μεταξύ μας, οπότε η συνεργασία μας είναι μια πολύ ευχάριστη υπόθεση. Εγώ είχα πολύ μεγάλη χαρά στην ιδέα ότι θα έρθουν τα παιδιά μας να δουν αυτό το έργο και να είναι και οι δυο τους γονείς. Στα παιδιά μου, αρέσει πάρα πολύ η μαγειρική και κάνουμε πολλά πράγματα μαζί. Με τον Πέτρο, είμαστε οικογένεια και ποτέ δεν ξεχάσαμε ποτέ ότι είμαστε οικογένεια. Είχαμε πάει μαζί σε παιδοψυχολόγο και ποτέ δεν κατηγόρησε ο ένας τον άλλο στα παιδιά. Πάντα κάναμε οικογενειακά συμβούλια. Οι φίλοι μας, μας κοροιδεύουν. Έχουμε κάνει οικογενειακά συμβούλια και μέσω skype. Οι δικηγόροι που ασχολούνται με τα διαζύγια λένε ότι πολύ δύσκολα είναι τα πρώτα 2 χρόνια και είναι αλήθεια. Μπορούμε να ανοίξουμε και ένα γραφείο που να δίνουμε συμβουλές. Για πάρα πολλά ζητήματα είμαστε φιλαράκια για άλλα νομίζω ότι δεν μπορούμε να είμαστε. Αν υπάρχει ένας άνθρωπος στη ζωή μας και είναι σοβαρό θα ειπωθεί και υπάρχει στήριξει του ενός προς τον άλλο. Είμαστε μελαχρινοί Σουηδοί. Πρέπει να είναι κάτι σοβαρό για να το συζητήσουμε με τα παιδιά. Δε θα ξαναπαντρευομουν. Δε βρίσκω κανένα λόγο να παντρευτεί ένας άνθρωπος αν δεν θέλει να κάνει παιδιά. Εμείς το ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ όταν παντρευτήκαμε».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Η αποκάλυψη της Φαίης για την αλλαγή που ήθελε να κάνει στην εμφάνισή της και η επίσκεψη σε πλαστικό χειρουργό! «Μου είπε ότι έτσι όπως είσαι…»

Keywords
Τυχαία Θέματα