Ανατροπή στο MasterChef! Η γυναίκα που μπαίνει «σφήνα» ανάμεσα στους τρεις κριτές

Πολύ σύντομα το μαγειρικό ριάλιτι του Star πρόκειται να επιστρέψει στις οθόνες μας. Η μεγάλη επιτυχία του προηγούμενου κύκλου παρακίνησε τους ιθύνοντες του σταθμού να το επαναφέρουν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο τρίτος κύκλος του MasterChef ετοιμάζεται σε πυρετώδεις ρυθμούς. Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το νέο σκηνικό του MasterChef δεν θα θυμίζει σε τίποτα το προηγούμενο και αναμένεται

να είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Βασικό συστατικό της εκπομπής θα είναι για άλλη μια χρονιά οι καταξιωμένοι σεφ, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Μάλιστα, οι τρεις κριτές έχουν αρχίσει ήδη την ανεύρεση για τον επόμενο Έλληνα MasterChef, αφού πριν αρκετές μέρες πραγματοποιήθηκαν οι auditions στην Κύπρο, ενώ χθες βρέθηκαν στην Θεσσαλονίκη για τα castings. Για το γεγονός μας ενημέρωσε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μέσα από την σελίδα του στο Facebook δημοσιεύοντας μια φωτογραφία από τα παρασκήνια του show και έγραψε: “Καλή αρχή!!!#auditions#thessaloniki #scontizas#panosioannidis#masterchefgreece#masterchefgr”.


Ωστόσο, σήμερα Παρασκευή 16 Νοεμβρίου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μέσα από τη στήλη του Πρω1νού “Μέχρι να έρθει η Φαίη” έκανε μια αποκάλυψη για το μαγειρικό show, που θα συζητηθεί. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε ότι ανάμεσα στους τρεις κριτές θα μπει μια γυναίκα.

“To MasterChef έρχεται… Τρεις κριτές αγαπημένοι, αλλά το αποκλειστικό μας είναι ότι θα προστεθεί μια γυναίκα! Όσο για το ποια είναι, θα σας το πω τη Δευτέρα”, είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρεμιέρα του MasterChef είναι προγραμματισμένη τον Ιανουάριο του 2019.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Δείτε ακόμη: Ναταλία Γερμανού: Το απίστευτο λάθος του Wikipedia για την ηλικία της!

Keywords
Τυχαία Θέματα