Προβλέψεις Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ

Η μέρα θα είναι πολύ θετική για εσάς τα Κριάρια, θα έχετε μια ηρεμία που όσοι σας δουν θα αναρωτιούνται αν είναι το άτομο που ήδη ξέρουν ή όχι.

ΤΑΥΡΟΣ

Να είστε προσεκτικοί όταν μιλάτε για να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για να σκεφτείτε πώς τα λόγια σας επηρεάζουν το πρόσωπο με το οποίο μιλάτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σκεφτείτε να δημιουργήσετε μια λίστα με όλα όσα πρέπει να κάνετε για να βοηθηθείτε στο να βάλετε τους στόχους σας σε προτεραιότητα και έπειτα όλα τα άλλα που ίσως να μην είναι και τόσο

σημαντικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να δεχτείτε σχόλια είτε μέσω των κοινωνικών μέσων δικτύωσης ή face to face από άτομα που μάλλον σας ζηλεύουν. Μην στενοχωριέστε απαντήστε ευγενικά δεν έχετε κανέναν ανάγκη.

ΛΕΩΝ

Είναι η κατάλληλη στιγμή για να ξεκινήσετε να βάλετε σε μια σειρά τα οικονομικά σας κάτι που περιμένατε εδώ και πολύ καιρό. Προσοχή στην υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τη σημερινή σας ενέργεια, ίσως θελήσετε να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη για λίγο. Έχετε κουραστεί με την καθημερινότητα και ίσως να σχεδιάσετε με την παρέα σας μια μίνι εκδρομή σε κοντινό προορισμό για να αλλάξετε παραστάσεις.

ΖΥΓΟΣ

Έχετε αρκετό ελεύθερο χρόνο τόσο σήμερα όσο και μέσα στο Σαββατοκύριακο και σας προτείνουμε να κοινωνικοποιηθείτε και να βγείτε έξω και να γνωρίσετε νέο κόσμο. Διαφορετικά κανονίστε μια μίνι απόδραση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήρθε η ώρα να προχωρήσετε και να ξεκλειδώσετε εσωτερικούς φόβους και αναστολές που σας κρατούν τόσο καιρό πίσω στα ερωτικά σας. Μην ανησυχείτε για τίποτα, όλα θα πάνε καλά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι μια καλή στιγμή να δοκιμάσετε κάτι που δεν έχετε κάνει ποτέ σας. Ίσως σε αυτό βοηθήσει και ο σύντροφος σας θέλοντας να σας βοηθήσει να ξεπεράσετε κάποιες φοβίες σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα μοιραστείτε τη θετική ενέργεια σας και το χαμόγελο σας στους γύρω σας. Ναι, η διάθεσή σας είναι εξαιρετική, βοηθήστε και τους άλλους που ίσως αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα να αισθανθούν έστω και για λίγο καλύτερα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα κάνετε κάποιες αλλαγές στον χώρο σας. Ίσως να έχετε αποφασίσει με τον σύντροφο σας να συγκατοικήσετε και τώρα είναι μια καλή στιγμή. Προσοχή στην υγεία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Κάθε φορά που βλέπετε μωρά κάτι σας πιάνει… Τι έγινε; Μήπως άρχισε να χτυπάει το βιολογικό σας ρολόι; Συζητήστε το με τον σύντροφό σας και κάντε το επόμενο μεγάλο βήμα στη σχέση σας,

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα