Δείτε τα liquid eyeliners που θα κάνουν το περίγραμμα παιχνιδάκι

Το cat eye look είναι και πάλι trend. Το είδαμε στα περισσότερα shows της σεζόν, ακόμα πιο γοητευτικό και θηλυκό. Οι make up artists επιμένουν ότι δεν είναι και τέχνη η δημιουργία του σωστού περιγράμματος στα μάτια αλλά μιλούν μάλλον εκ του ασφαλούς αφού έχουν γράψει χιλιόμετρα με τα eyeliners και φυσικό. Εσείς πάλι ξέρετε ότι θέλει τέχνη, σταθερό χέρι και συχνή επανάληψη ώστε να λυθεί το χέρι σας και να το κάνετε με κλειστά μάτια.

Οι ειδικοί βέβαια υποστηρίζουν ότι μεγάλο ρόλο παίζει το σωστό eyeliner

αφού υπάρχουν φόρμουλες που κάνουν την εφαρμογή παιχνιδάκι. Πρέπει να επιλέξετε το κατάλληλο eyeliner ανάλογα με το look που θέλετε να υιοθετήσετε αφού κάθε πινελάκι ή βουρτσάκι δημιουργεί και διαφορετικό αποτέλεσμα.

Εμείς βρήκαμε τα καλύτερα eyeliners της αγοράς και σας τα παρουσιάζουμε:

Tom Ford Eye Defining Liquid Liner-pen. Οι δυο πλευρές του σας δίνουν περιθώριο επιλογής. Η λεπτή είναι κατάλληλη για τη δημιουργία τελείας στη βάση της βλεφαρίδας και η πιο φαρδιά για δραματικό look.

Nars Eyeliner Stylo: Έχει μορφή μαρκαδόρου που βοηθά να το απλώσετε με ακρίβεια.

Maybelline New York Master Precise Curvy: Η καμπυλωτή άκρη του ακουμπά απαλά το βλέφαρο δημιουργώντας ένα φυσικό look. Εφαρμόστε το πλαγιαστά για cat-eye σχήμα και στη συνέχεια την άκρη του για τέλειο wing.

Givenchy Beauty Liner Vinyl: Το απαλό του βουρτσάκι είναι το πιο κατάλληλο για εύκολη εφαρμογή ενώ το σκούρο ιριδίζον μοβ χρώμα του δείχνει υπέροχο κάτω από τα φώτα.

Bobbi Brown Long Wear Gel Eyeliner: Ουσιαστικά είναι ένα τζελ που αγαπούν πολύ οι make up artists λόγω της σταθερότητας, του δυνατού χρώματος αλλά και της διάρκειας (μέχρι 12 ώρες). Το απλώνετε με το ειδικό, λεπτό πινελάκι.

Lancome Grandiôse Liner: Το βουρτσάκι με κλίση είναι ότι καλύτερο αφού σας βοηθά να το απλώστε με ευκολία στις εσωτερικές γωνίες του ματιού αλλά και ανάμεσα στις βλεφαρίδες.

Διαβάστε ακόμη:

Αν θέλετε να αποκτήσετε τις τέλειες βλεφαρίδες της Gigi Hadid πρέπει να ακολουθήσετε τα σωστά βήματα

Τα βερνίκια νυχιών που θα κάνουν θραύση τις γιορτές

Keywords
Τυχαία Θέματα