Η αποκάλυψη της Φαίης για την αλλαγή που ήθελε να κάνει στην εμφάνισή της και η επίσκεψη σε πλαστικό χειρουργό! «Μου είπε ότι έτσι όπως είσαι…»

Πολύς λόγος γίνεται το τελευταίο διάστημα για τα νεαρά κορίτσια που επιλέγουν να επέμβουν στην εξωτερική τους εμφάνιση, μέσω πλαστικής επέμβασης. Μάλιστα, μετά την προβολή των auditions του Greece’s Next Top Model το θέμα πήρε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσης, αφού αρκετά από τα επίδοξα top models, προχώρησαν σε αισθητικές

επεμβάσεις. Μάλιστα, μια από αυτές είναι και η Ιωάννα Μπέλλα, η οποία μετά την απόρριψη των κριτών του show, συμμετείχε στα Καλλιστεία και αναδείχθηκε Σταρ Ελλάς.

Η γνωστή σχεδιάστρια Σήλια Κριθαριώτη, βρέθηκε στην παρουσίαση κοσμημάτων της κόρης του Μικ Τζάγκερ και τοποθετήθηκε για το γεγονός: «Μου πρότειναν να πάω κριτής σε ριάλιτι μόδας, αλλά εγώ ζω το μισό χρόνο στο Λονδίνο. Το μοντέλο δεν το μαθαίνεις, η φύση σε προικίζει. Η Ιωάννα Μπέλλα είναι μια κούκλα, έπεσε στα χέρια ενός εγκληματία, την κατέστρεψε ο γιατρός της. Ράβω ρούχου για την Ιωάννα Μπέλλα για να φορέσει στα Μις Υφήλιος».

Με αφορμή τις παραπάνω δηλώσεις, η Φαίη μέσα από το Πρω1νό εξέφρασε την δική της άποψη, ενώ αποκάλυψε ότι πριν από δύο χρόνια επισκέφτηκε μια πλαστική χειρουργό, γιατί ήθελε να κάνει μια αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση:

«Αυτό που λέει η Σήλια είναι αλήθεια, γιατί ας σε ένα γιατρό και βλέπεις ότι ζητάει κάποια πράγματα, ίσως από την υπερβολή, ίσως και από την ηλικία που λίγο παρασύρεσαι, γιατί δεν είχε καμία ανάγκη η Ιωάννα Μπέλλα να πάει να σε έναν πλαστικό, 22 ετών. Μην τρελαθούμε. Μπορεί να παρασύρθηκε από μόνη της και να είπε αφού γίνεται στο εξωτερικό, ας το κάνω και εγώ. Πλέον η τάση στο εξωτερικό είναι να φαίνονται οι ρυτίδες τους. Κάνουν πολύ πολύ μικρά πράγματα. Αν κάποιος γιατρός δεν έχει εξειδικευτεί και δεν έχει την μαγκιά να ξέρει το όριο, μπορεί να σε καταστρέψει. Θέλω να πω ότι εξαρτάται και από τον γιατρό. Υπάρχουν γιατροί που θα έπρεπε να πουν σε μια κοπέλα 22 χρονών, δεν σε αγγίζω.

Εγώ έχει τύχει να πάω σε φίλη μου γιατρό στη Θεσσαλονίκη, γιατί δεν ξέρω, δεν ήμουν καλά ψυχολογικά και ήθελα να κάτι να κάνω. Και μου είπε: “Έτσι όπως είσαι, φύγε. Δεν πρόκειται να ακουμπήσω το πρόσωπο σου”».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Πρω1νό:

Δείτε ακόμη: Τα σχόλια στο Πρω1νό μετά την ανακοίνωση του Σεφερλή για την ακύρωση της παράστασης: «Η μη πραγματοποίηση της αποτελεί απόφαση των «Θεατρικών Σκηνών»

Keywords
Τυχαία Θέματα