Αυτό το DIY πραγματικά θα το λατρέψεις! Δες πως θα φτιάξεις το πιο δροσιστικό και light παγωτό!

Ο Ιούνιος πια είναι εδώ και οι πειρασμοί πολλοί. Επειδή όμως αν ενδώσεις σε αυτούς σίγουρα θα το μετανιώσεις, εμείς είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να τους απολαύσεις, αλλά ταυτόχρονα να μην πάρεις πολλές περιττές θερμίδες.

Αναφερόμαστε φυσικά στο Νο 1 γλύκισμα του Καλοκαιριού, που είναι φυσικά το παγωτό. Αν λοιπόν θες μια υγιεινή και δροσιστική επιλογή για να γλυκάνεις τον αυτό σου μετά από μια δύσκολη μέρα στη δουλειά, τότε δοκίμασε να φτιάξεις

αυτό το τέλειο σορμπέ ανανά.

Είναι το ιδανικό γλυκό για να αντικαταστήσεις μια για πάντα το κλασικό παγωτό που αγοράζουμε στα ζαχαροπλαστεία και τα περίπτερα με μία γευστική αλλά και υγιεινή επιλογή! Για να το φτιάξεις χρειάζεσαι μόνο:

~ έναν ώριμο ανανά

~ 125ml νερό καρύδας

~ 1 κουταλάκι ​​τζίντζερ, τριμμένο

~ χυμό lime

Ας δούμε τώρα και την εκτέλεση: Βάλε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και κατέψυξε το μείγμα σε αεροστεγώς κλεισμένο δοχείο. Μετά από 1 ώρα χτύπα ξανά το μείγμα στο μπλέντερ και βάλτο ξανά στην κατάψυξη για όλη η νύχτα.

Την επόμενη μέρα θα έχεις έτοιμο το πιο γευστικό επιδόρπιο με τις αποτοξινωτικές ιδιότητες του lime και της πιπερόριζας και την απίθανη γεύση του ανανά!!!

Και το πιο σημαντικό είναι πως δεν θα σε γεμίσει με περιττές θερμίδες, αφού τα 100 γρ. έχουν λιγότερες από 100!

Τι λες; Δεν είναι μια τέλεια ιδέα; Εμείς πάντως ήδη το έχουμε φτιάξει αρκετές φορές -ναι, θέλαμε να φάμε παγωτό από τον προηγούμενο μήνα -και έχουμε πραγματικά ενθουσιαστεί. Άκουσέ μας, το ίδιο θα συμβεί και στη δική σου περίπτωση.

Δες ακόμα μερικά τέλεια και σχετικά θέματα με την άσκηση και τη διατροφή και προσπάθησε να τα ακολουθήσεις πιστά αν θες να δεις γρήγορα αποτελέσματα στη σιλουέτα σου:

Kate Hudson: Το πρόγραμμα άσκησης και διατροφής που ακολουθεί καθημερινά!

Οι 3 απλές ασκήσεις των celebrities για να δείχνουν υπέροχες με κάθε φόρεμα!

6 ασκήσεις που θα κάνουν το στήθος σου να φαίνεται μεγαλύτερο!

Keywords
Τυχαία Θέματα