Νέο σοκαριστικό βίντεο από τη στιγμή του ατυχήματος του Πάνου Ζάρλα (VIDEO)

Ο νικητής του Power Of Love, Πάνος Ζάρλας, σκοτώθηκε ακαριαία ύστερα από ατύχημα που είχε με τη μηχανή του τα ξημερώματα της Παρασκευής και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κηδεία του θα γινόταν την ερχόμενη Δευτέρα στη Λέσβο, τόπο καταγωγής του πατέρα του.

Ωστόσο η ημερομηνία άλλαξε καθώς η οικογένεια περιμένει να γίνουν όλες οι τοξικολογικές εξετάσεις πριν πραγματοποιηθεί η κηδεία.

Έτσι ο άτυχος νέος θα κηδευτεί την Τρίτη στη Λέσβο.

Λίγες μέρες μετά το δυστύχημα του Πάνου κυκλοφόρησε ένα ακόμα βίντεο που δείχνει τι συνέβη λίγο μετά τον θάνατο του Πάνου Ζάρλα. Όπως θα δεις στο βίντεο τα διερχόμενα αυτοκίνητα κάνουν ελιγμούς για να αποφύγουν τη σωρό του άτυχου νέου. Λίγο αργότερα καταφτάνει το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Όσον αφορά τη μητέρα του Πάνου η ίδια δημοσίευσε ένα συγκινητικό μήνυμα γράφοντας: “Μου έκανες μία από τις δικές μας αγκαλιές! Την τελευταία!!! Αυτές που χανόμουν μέσα της και έμοιαζα κοριτσάκι”.

Η πρώην σύντροφος του Πάνου, Στέλλα Μιζεράκη είναι επίσης σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και προσπαθεί να ξεπεράσει τον χαμό του φίλου της. Μπορεί οι δυο τους να μην ήταν πλέον μαζί αλλά είχαν διατηρήσει πολύ καλές σχέσεις. Η ίδια έγραψε στην πρώτη της ανάρτηση:

«Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω.

Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στην ζωή μου θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες… Αυτό ήταν το τραγούδι μας… Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες.

Μπορώ να μιλάω συνεχώς για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατί άξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου. Είσαι ο Άγγελος μας!!»

Διαβάστε ακόμα: Η Ελένη Μενεγάκη ποζάρει αγκαλιά με τον Ματέο και «ρίχνει» το instagram

Αλλαγή στην ημέρα της κηδείας του Πάνου Ζάρλα-Τι συμβαίνει;

Ξέσπασε στο Πρω1νό κατά της Σπυροπούλου: “Δεν μπήκα στην τηλεόραση με κανέναν μπάρμπα…”

Keywords
Τυχαία Θέματα