Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Έχω πει ψέματα στον Κωσνταντίνο για…»

Στη σημερινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Καλύτερα δε γίνεται», η παρέα μίλησε για τις σχέσεις αλλά και τα ψέματα που λέγονται μεταξύ ζευγαριών. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, που δεν συνηθίζει να μιλάει για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο έκανε μια αποκάλυψη on air που δεν περιμέναμε.

Συγκεκριμένα η συμπαρουσιάστρια της Ναταλίας Γερμανού αποκάλυψε πως έχει πει ένα ψέμα στον Κωνσταντίνο και αυτό αφορούσε τη μανία που έχει για τα ψώνια.

Η Ευρυδίκη είπε μεταξύ άλλων:

«Εγώ το μόνο ψέμα που του έχω

πει ήταν όταν είχα ψωνίσει. Με είδε με τις σακούλες και μου είπε “πάλι ψώνισες;”. Του απάντησα πως τα είχα… Μόνο αυτό, γιατί μου αρέσει να ψωνίζω ρούχα. Μου λέει ότι δεν χωράμε…»

Πριν λίγο καιρό η Ευρυδίκη είχε κατηγορηθεί από κάποιους ότι πουλάει τη σχέση της. Η ίδια είχε απαντήσει τότε και είχε πει: «Το έτερον ήμισυ είναι σε άλλο κανάλι. Μαζί μένουμε. Συναντιόμαστε. Είμαστε ένα φυσιολογικό ζευγάρι. Έχουμε επικριθεί ότι πουλάμε τη σχέση μας. Και πριν, όταν είχα μια σχέση, μπορεί να ανέβαζα φωτογραφία και στόρι. Τώρα αυτό επειδή το βλέπουν πιο πολλοί άνθρωποι κατηγορούμαστε ότι πουλάμε τη σχέση της. Δεν πουλάμε τίποτα. Θεωρώ ότι είμαστε ένα φυσιολογικό ζευγάρι».

Διαβάστε ακόμα: Δες νέες φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της Μαριέττας Χρουσαλά και του Λέων Πατίτσα

Η Στέλλα Μιζεράκη κάνει έκκληση για βοήθεια-Στηρίζει την τελευταία επιθυμία του Πάνου Ζάρλα

Χώρισε ζευγάρι της ελληνικής showbiz μετά από 3 χρόνια σχέσης

Keywords
Τυχαία Θέματα