Η Στέλλα Μιζεράκη κάνει έκκληση για βοήθεια-Στηρίζει την τελευταία επιθυμία του Πάνου Ζάρλα

Συγκλονισμένοι είναι η οικογένεια, αλλά και οι φίλοι του Πάνου Ζάρλα, με τον τραγικό τρόπο που έχασε τη ζωή του, τα ξεμερώματα της Παρασκευής (31/05).

Ήταν 02.00 η ώρα τα ξημερώματα όταν ο Πάνος έχασε τον έλεγχο της μηχανής του στο ανοδικό ρεύμα της Λεωφόρου Συγγρού, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου.

Ο νικητής του Power Of Love σκοτώθηκε ακαριαία και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κηδεία

του θα γίνει την ερχόμενη Τρίτη στη Λέσβο, τόπο καταγωγής του πατέρα του.

Η μητέρα του δημοσίευσε χτες ποια ήταν η τελευταία επιθυμία του γιου της. Συγκεκριμένα η Κα. Στέλλα αποκάλυψε πως ο γιος της είχε αδυναμία στα μικρά παιδιά και γι’αυτό θέλει η ίδια να δοθούν χρήματα για να σωθεί η ζωή ενός μικρού κοριτσιού.

Η Στέλλα Μιζεράκη που υπήρξε σύντροφος του Πάνου για αρκετό καιρό αναδημοσίευσε την ανάρτηση της μητέρας του Πάνου για να δείξει στον κόσμο ότι και εκείνη θέλει να στηρίξει με όλη της τη δύναμη την τελευταία επιθυμία του Πάνου.

Μάλιστα λίγες ώρες πριν η Στέλλα έκανε την πρώτη της ανάρτηση μετά την είδηση θανάτου του Πάνου και συγκεκριμένα έγραψε στο προφίλ της στο instagram:

«Δεν γυρνάει ο χρόνος πίσω. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε να μην γινόταν ποτέ αυτό. Δεν θα σε ξεχνούσα ποτέ ότι και να γίνει γιατί έχουμε ζήσει τόσα μαζί. Τώρα δεν έχω λόγια να περιγράψω αυτό που νιώθω.

Αν μας βλέπεις εύχομαι να χαμογελάς και να είσαι ευτυχισμένος εκεί πάνω. Έτσι ξαφνικά όπως μπήκες στην ζωή μου θα φοβάμαι μην σε χάσω ξαφνικά μου έλεγες… Αυτό ήταν το τραγούδι μας… Και τελικά έτσι ξαφνικά έφυγες.

Μπορώ να μιλάω συνεχώς για εσένα για την ψυχή σου για την καρδιά σου γιατί άξιζες πολλά αλλά δεν μπορώ να σε φέρω πίσω. Ο θεός να αναπαύσει την ψυχή σου. Είσαι ο Άγγελος μας!!»

Διαβάστε ακόμα: Η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μόλις φωτογραφία της κόρης της και προσέλκυσε χιλιάδες likes

Keywords
Τυχαία Θέματα