Άδωνις Γεωργιάδης: Η πρώτη ανάρτηση μετά το τροχαίο ατύχημα με την Ευγενία Μανωλίδου

Ένα τροχαίο ατύχημα είχαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου το βράδυ της Δευτέρας 24/1. Το αυτοκίνητο του ζευγαριού συγκρούστηκε με άλλο Ι.Χ., όταν το δεύτερο αυτοκίνητο πέρασε με κόκκινο δρόμο κοντά στην πλατεία Συντάγματος. Κατά τη σύγκρουση σημειώθηκαν υλικές ζημιές, όμως ευτυχώς δεν υπήρξαν τραυματισμοί στους επιβάτες των οχημάτων.

Μετά τη δύσκολη χθεσινή ημέρα ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφτηκε σήμερα τον Ιερό Ναό της Ζωοδόχου Πηγής στο κέντρο της Αθήνας, εκεί όπου παντρεύτηκαν οι γονείς του και τον βάφτισαν, προκειμένου να ανάψει ένα κεράκι και να προσευχηθεί. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος, δημοσιεύοντας στο προφίλ του στο Twitter μερικές φωτογραφίες.

Σήμερα άναψα ένα κεράκι στον Ι. Ν. της Ζωοδόχου Πηγής στην Ακαδημίας. Εδώ παντρεύτηκαν οι γονείς μου και βαπτιστήκαμε. Έπρεπε να το κάνω διότι χθες ήταν δύσκολη μέρα και οι γονείς μου αισθάνομαι ότι ήταν μαζί μου. Ποτέ δεν ξεχνάμε τους ανθρώπους μας όσα χρόνια και να περάσουν. pic.twitter.com/ogy5KztePc

Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) January 24, 2023

«Σήμερα άναψα ένα κεράκι στον Ι. Ν. της Ζωοδόχου Πηγής στην Ακαδημίας. Εδώ παντρεύτηκαν οι γονείς μου και βαπτιστήκαμε. Έπρεπε να το κάνω διότι χθες ήταν δύσκολη μέρα και οι γονείς μου αισθάνομαι ότι ήταν μαζί μου. Ποτέ δεν ξεχνάμε τους ανθρώπους μας όσα χρόνια και να περάσουν», έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε ακόμα:

 Ευρυδική Βαλαβάνη: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της

 Survivor All Star – spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την ασυλία

 Oscars 2023: Αυτή είναι η λίστα με τις υποψηφιότητες

Keywords
Τυχαία Θέματα