Ευρυδική Βαλαβάνη: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη βρέθηκε το πρωί της Τρίτης 24/1 στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» και μίλησε για την εμπειρία της στο «Survivor All Star», τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο και σχολίασε τις εξελίξεις στο reality επιβίωσης, μιας και τις τελευταίες ημέρες έχουν έρθει τα πάνω – κάτω.

Παράλληλα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναφέρθηκε και στα σχόλια που γράφτηκαν για τα κιλά της όσο εκείνη βρισκόταν στον Άγιο Δομίνικο. Η δημοσιογράφος εξομολογήθηκε πως δεν την στενοχώρησαν όσα ειπώθηκαν, μιας και εκείνη αγαπάει το σώμα της και με λιγότερα και με περισσότερα κιλά ενώ εξήγησε πως μέσα στο

«Survivor All Star» είχε πρηστεί γιατί ήταν στις δύσκολες ημέρες του μήνα.

«Με όσα κιλά κι αν είμαστε, είμαστε μία χαρά. Και με τα περισσότερα και με τα λιγότερα»,ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και συνέχισε μιλώντας για τα σχόλια που την είχαν στενοχωρήσει στο παρελθόν:

«Κατά καιρούς ακούω συνέχεια για τα κιλά μου. Είχα πάρει κιλά και είχα βγει στην Ελένη Μενεγάκη, γιατί με είχε πειράξει, επειδή αναφέρονταν σε ένα λεπτό θέμα όπως είναι η εγκυμοσύνη. Αλλά εγώ έτρωγα, δεν ήμουν. Δεν με ενοχλεί, με αγαπώ και με τα περισσότερα και με τα λιγότερα κιλά… Ποτέ δεν ήμουν αδύνατη, είμαι juicy, έχω αθλητικό σώμα. Μέσα στο παιχνίδι είχα πρηστεί γιατί ήταν οι περίεργες ημέρες του μήνα, αλλά μετά δεν προλάβατε να με δείτε πιο ξεπρησμένη. Σημασία έχει ότι με αγαπώ, οπότε δεν με πειράζει», κατέληξε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Μενεγάκη για Ελένη Φουρέιρα: «Η ανάγκη της γυναίκας να γίνει μητέρα, δεν έχει όρια»

 Η Ναταλία Γερμανού ανανέωσε με τον Alpha – Η μακροσκελής ανάρτηση και το «ευχαριστώ» στους συνεργάτες της

 Ελένη Μενεγάκη: Ο γιος της, Άγγελος την πήρε τηλέφωνο στον αέρα -«Γιε μου, θυμάσαι ότι η μανούλα εργάζεται;»

Keywords
Τυχαία Θέματα