Survivor All Star – spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την ασυλία

Την τρίτη ασυλία της εβδομάδας θα διεκδικήσουν σήμερα διάσημοι και μαχητές στο «Survivor All Star». Και οι δύο ομάδες έχουν βγάλει στον «τάκο» από έναν παίκτη, συνεπώς το αποψινό αγώνισμα είναι πολύ σημαντικό, καθώς θα διασφαλίσει την ασφάλεια της ομάδας.

Να θυμίσουμε πως ο Τάκης Καραγκούνιας από τους μπλε και ο Σπύρος Μαρτίκας από τους κόκκινους είναι οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση για την τρέχουσα εβδομάδα. Και οι δύο έχουν βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση και το μόνο σίγουρο είναι πως επιθυμούν να συνεχίσουν

την πορεία τους στο «Survivor All Star».

Σήμερα, λοιπόν, η ομάδα που θα κερδίσει το έπαθλο της ασυλίας είναι οι διάσημοι, όπως μεταφέρουν τα spoilers που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Συνεπώς, οι μπλε θα κληθούν να ψηφίσουν ξανά όχι έναν αλλά δύο συμπαίκτες τους, μιας και κάθε εβδομάδα τέσσερις είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Τα spoilers μεταφέρουν – και εμείς γράφουμε με κάθε επιφύλαξη – ότι η Καρολίνα Καλύβα θα είναι η μία εκ των δύο υποψηφίων. Η παίκτρια της μπλε ομάδας έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων με τα προσωπικά της και απ’ ότι φαίνεται οι συμπαίκτες της θα τη θέσουν στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού.

Διαβάστε ακόμα:

 Oscars 2023: Αυτή είναι η λίστα με τις υποψηφιότητες

 Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Η αφοπλιστική απάντηση για το unfollow της Βίκυς Καγιά

 Ελένη Μενεγάκη για Ελένη Φουρέιρα: «Η ανάγκη της γυναίκας να γίνει μητέρα, δεν έχει όρια»

Keywords
Τυχαία Θέματα