Ελένη Μενεγάκη για Ελένη Φουρέιρα: «Η ανάγκη της γυναίκας να γίνει μητέρα, δεν έχει όρια»

Την πρώτη συνέντευξή της μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης έδωσε η Ελένη Φουρέιρα στη Vogue τον δημοσιογράφο Βλάση Κωστούρο. Η γνωστή τραγουδίστρια, που διανύει το τελευταίο διάστημα της εγκυμοσύνης της, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που βίωσαν με τον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία, μέχρι να τα καταφέρουν αλλά και το πρόβλημα που την ανάγκασε να περάσει τους πρώτους μήνες ξαπλωμένη στο κρεβάτι.

Η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

πρόβαλε το συγκεκριμένο απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ελένης Φουρέιρα, με την παρουσιάστρια να εκφράζει τις σκέψεις της για την εξομολόγηση της τραγουδίστριας. Φυσικά, έστειλε τις ευχές της για τον ερχομό του νέου μέλους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue Greece (@voguegreece)

Αρχικά, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Είναι αγωνίες που έχουν όλες οι γυναίκες σε όλες τις εγκυμοσύνες και πόσο μάλλον στην πρώτη που έχουμε εντελώς άγνοια. Γιατί, όσο βιβλία και να διαβάσεις, αυτά που αισθάνεσαι και σου συμβαίνουν, όλες οι αλλαγές που δεν είναι μόνο στο σώμα, για πράγματα που δεν καταλαβαίνεις κιόλας. Μέχρι να φτάσεις στον 4-5 μήνα περιμένεις με αγωνία τον ραντεβού σου με τον γιατρό, που δεν είναι κάθε ημέρα ή κάθε εβδομάδα».

Και συνέχισε: «Εγώ δεν νομίζω πως εύκολα μπορώ να ενθουσιαστώ, γιατί γνωρίζω ότι η ανάγκη της γυναίκας, όταν είναι στη φάση να αποκτήσει παιδί, δεν έχει όρια. Δύσκολα θα πει πως αυτό δεν το κάνω, θα πει πως θέλω να γίνω μαμά… Παρόλα αυτά που έχει κατακτήσει επαγγελματικά όλα αυτά τα χρόνια, έχει καταφέρει να έχει μια όμορφη προσωπική ζωή, με έναν όμορφο σύντροφο που έχει επιλέξει η ίδια. Άρα οκ;

Αυτό δεν η συνέχεια ενός ζευγαριού που προχωράει και είναι καλά; Να τους ευχηθούμε με το καλό και με πολλή αγάπη. Αν θυμάμαι καλά η Ελένη είναι ψαράκι και έχει γενέθλια μέσα στο Φεβρουάριο – Μάρτιο. Λέτε να γεννήσει κοντά με το μωράκι που περιμένει».

Διαβάστε ακόμα:

 Σόφη Ζαννίνου: «Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει κερατώσει ή κερατωθεί»

 Νίκος Βέρτης: Τραγουδάει στην πίστα και κάνει «κερατάκια» στον Μπο μετά τα φιλιά Πρίαμου-Καλύβα στο «Survivor All Star»

 Κωστής Σαββιδάκης: «Έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα του θανάτου»

Keywords
Τυχαία Θέματα