To Red Hot βερνίκι νυχιών της Lady Gaga στοιχίζει λιγότερο από €10

Η Lady Gaga συμμορφώθηκε όσο αφορά το look της, τουλάχιστον στις δημόσιες εμφανίσεις της γιατί στις συναυλίες της συνεχίζει να είναι extreme αν κρίνουμε από τις τελευταίες στο Las Vegas.

Εμείς όμως θα σταθούμε στις απονομές και πρεμιέρες που την έχουμε δει τον τελευταίο καιρό όπου είναι εντυπωσιακή με υπέροχα μαλλιά και συναρπαστικά make up looks. Φυσικά και για τα δύο ευθύνονται οι beauty experts που έχει στο πλάι της και προφανώς την έχουν πείσει ότι πρέπει επιτέλους να εμφανίζεται όπως της πρέπει, δηλαδή σαν star. Τις περισσότερες φορές θυμίζει ηθοποιούς του παλιού Hollywood και πολύ μας αρέσει.

Παράλληλα επιλέγει glam δημιουργίες γνωστών οίκων, όπως η τελευταία που ανήκει στον Dior Haute Couture καθώς και κοσμήματα που βγάζουν μάτι.

Στα βραβεία SAG ήταν και πάλι ιδιαίτερα όμορφη και chic. Η ματ επιδερμίδα με τις χρυσές αποχρώσεις στα μάτια συνδυάστηκαν με το σκούρο κόκκινο κραγιόν δημιουργώντας ένα σοφιστικέ αποτέλεσμα. Εκείνο όμως που μας άρεσε περισσότερο απ’ όλα ήταν το χρώμα στα νύχια της το οποίο είχε την ίδια απόχρωση με το κραγιόν. Ένα δυνατό, λαμπερό, σκούρο κόκκινο βερνίκι που πιστέψαμε ότι είχε επίσης επώνυμη υπογραφή αν και τελικά κάναμε λάθος.

Η προσωπική της μανικιουρίστ Miho Okawara αποκάλυψε ότι πρόκειται για την απόχρωση Berry Naughty της Essie. Η nail artist θεώρησε ότι ο συγκεκριμένος τόνος ταιριάζει όσο κανείς άλλος με το σπασμένο λευκό της δημιουργίας που επέλεξε να φορέσει η Gaga, με τον τόνο της επιδερμίδας της αλλά και με το μήκος των νυχιών της. Ταυτόχρονα η Okawara ήθελε το χρώμα στα νύχια να είναι ίδιο με των χειλιών και γνώριζε ότι μόνο στο συγκεκριμένο brand θα μπορούσε να το βρει αφού είναι γνωστό ότι η χρωματική γκάμα είναι τεράστια.

Σας θέλω λοιπόν στην επόμενη έξοδο με matchy κραγιόν και βερνίκι νυχιών και μάλιστα στις ίδιες ακριβώς αποχρώσεις με την star. Το βερνίκι το γνωρίζετε, το κραγιόν είμαι σίγουρη ότι υπάρχει ήδη στο νεσεσέρ σας.

Διαβάστε ακόμη:

Η make up artist της Emma Stone αποκαλύπτει το μυστικό για τις τέλειες βλεφαρίδες της

To νέο κούρεμα της Kim Kardashian θα σας κάνει να κλείσετε ραντεβού στον κομμωτή σας σήμερα κιόλας

Keywords
Τυχαία Θέματα