Εύη Ιωαννίδου: “Με πείραξε που η Κατερίνα Καινούργιου είπε ότι…”

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Εύη Ιωαννίδου στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο θέμα της ηλικίας της που απασχόλησε ιδιαίτερα τα sites. Μάλιστα, δεν έκρυψε την ενόχληση της για τα όσα είπε η Κατερίνα Καινούργιου σχετικά με την ηλικία της.

Διαβάστε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης της:

Καλεσμένη στους Κου Κου έδειξες την ταυτότητά σου για να αποδείξεις

την ηλικία σου, που αμφισβητήθηκε από πολλούς.

Πήρε μεγάλη έκταση το θέμα της ηλικίας μου. Με πείραξε που η Κατερίνα Καινούργιου είπε ότι με ξέρει και λέω ψέματα. Δεν με ξέρει. Μπορεί να έχουμε κάποιες κοινές παρέες στη Θεσσαλονίκη, αλλά δεν έχουμε βρεθεί ποτέ. Μου δόθηκε η ευκαιρία, γιατί ήμουν στον αέρα και ήξερα ότι κανείς δεν μπορεί να το κόψει. Οπότε έδειξα την ταυτότητα και το ξεκαθάρισα.

Γιατί όμως να μπεις σε αυτή τη διαδικασία;

Γιατί όταν υποστηρίζεις ότι λέω ψέματα για την ηλικία μου και ότι δεν είμαι 23 αλλά 28 είναι θέμα. Αναπαράγεται και πάει λέγοντας. Όχι ότι έχω κάτι προσωπικό, απλά ήθελα να το ξεκαθαρίσω.

Ποια είναι τα επόμενα σχέδιά σου;

Πρόσφατα ταξίδεψα για επαγγελματικούς λόγους στο Λονδίνο. Έχω προτάσεις από το εξωτερικό και τις επόμενες μέρες θα πάω Μιλάνο και μετά Τουρκία. Όλος ο Φεβρουάριος είναι κλεισμένος.

Χρόνο για την προσωπική σου ζωή έχεις;

Δεν έχω, αλλά απολαμβάνω στο έπακρο αυτό που κάνω. Είμαι ερωτευμένη με τη δουλειά μου. Ήμουν και είμαι ελεύθερη. Εννοείται πως, αν προκύψει μια σχέση, θα αφοσιωθώ, αλλά αυτή τη στιγμή όλη η προσοχή μου είναι στραμμένη στα επαγγελματικά.

Σε πλησιάζουν οι άντρες;

Με πλησιάζουν, ειδικότερα όταν βγαίνω για ποτό. Έρχονται να μου μιλήσουν, θέλουν να βγάλουμε φωτογραφίες, μου λένε ότι παρακολουθούσαν στο παιχνίδι και ήταν fans μου. Την άλλη φορά είχα στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μου ένα γράμμα από ένα θαυμαστή και λουλούδια. Μπορεί να τύχει να περπατάω και ο άλλος να φωνάζει πίσω μου «Εύη!» ή να θέλει να με προλάβει για να μου πει απλά «Για μένα ήσουν η νικήτρια». Από εκεί και πέρα, το μακρινό μέλλον μου δεν το ξέρω, το σκέφτομαι όμως πάνω-κάτω. Δεν μου αρέσει να βάζω ηλικιακό όριο, θα ήθελα όμως να έχω μια οικογένεια με τρία παιδάκια. Θα ήθελα ο άντρας μου να είναι εργατικός, έξυπνος και να έχει χιούμορ. Θα μου πεις «Τα θέλεις όλα, Εύη». Δεν μπορώ πάντως τους τεμπέληδες και δεν αντέχω τη ρουτίνα.

Διαβάστε ακόμη:

Ελένη Μενεγάκη: Βραδινή έξοδος για τα γενέθλια του Μάκη Παντζόπουλου! VIDEO

Keywords
Τυχαία Θέματα