Τα λάδια που πρέπει να έχετε στο νεσεσέρ σας αν θέλετε να αποκτήσετε τα μαλλιά των stars

Τις ιδιότητες των λαδιών για τα μαλλιά τις γνωρίζετε. Τις έχουμε αναλύσει δεκάδες φορές. Τα περισσότερα περιέχουν εκχυλίσματα λουλουδιών και φυτών που χαρίζουν ενυδάτωση, θρέψη και απαλότητα τόσο στο δέρμα όσο και στα μαλλιά. Ειδικά όσο αφορά την τρίχα η χρήση λαδιού επιβάλλεται τόσο τώρα το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι.

Επειδή όμως βρισκόμαστε στα μέσα του χειμώνα και τόσο το φριζάρισμα όσο και η ξηρότητα ταλαιπωρούν αδιανόητα την τρίχα μια έξτρα περιποίηση είναι απαραίτητη. Πρέπει όμως να επιλέξετε το κατάλληλο

ανάλογα με τις ανάγκες των μαλλιών σας αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Για παράδειγμα αν αυτό που αναζητάτε είναι έξτρα λάμψη θα πρέπει να επιλέξετε ένα προϊόν με jojoba στη σύνθεση του ενώ αν χρησιμοποιείτε πολύ συχνά συσκευές styling όπως σίδερα για ίσιωμα ή μπούκλες και πιστολάκι το λάδι θα πρέπει να περιέχει σιλικόνη η οποία όπως λένε οι celebrity hairstyists είναι ιδανική για προστασία από την θερμότητα.

Επίσης τονίζουν ότι πρέπει να προσέξετε την ποσότητα λαδιού που απλώνετε στα μαλλιά σας αφού αν εφαρμόσετε αρκετό θα δημιουργήσετε έξτρα λιπαρότητα ενώ η πολύ λίγο δεν θα έχει αποτελέσματα. Δύο τρεις σταγόνες είναι μια χαρά όπως λένε οι ειδικοί.

Εμείς βρήκαμε τα καλύτερα λάδια λοιπόν για εσάς κι εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε εκείνο που σας ταιριάζει.

Redken Diamond Oil Dry Glow: Χαρίζει έξτρα λάμψη και επανόρθωση της σπασμένης τρίχας ενώ παράλληλα προστατεύει από τη θερμότητα.

Aveda Brilliant emollient Finishing Gloss: Κατάλληλο για τις κατεστραμμένες άκρες των μαλλιών

Bumble and Bumble Hairdresser’s Invisible Oil: Ενυδατώνει σε βάθος την τρίχα χαρίζοντας λείανση ενώ παράλληλα προστατεύει από την ηλιακή ακτινοβολία

L’ Oreal Paris Ever Sleek Frizz Finish Oil-In-Serum with Argan Oil: Είναι ότι καλύτερο για τα μαλλιά που φριζάρουν αφού τα λειαίνει χαρίζοντας έξτρα λάμψη

Moroccanoil Treatment Original: Χαρίζει λάμψη, προστασία, απαλότητα, ενυδάτωση ενώ αφήνει στα μαλλιά ένα υπέροχο άρωμα

Kérastase Elixir Ultime L’ Original Hair Oil: Απομακρύνει το φριζάρισμα, ενυδατώνει και προστατεύει χάρη στα εκχυλίσματα λουλουδιών που περιέχει.

Avon Advance Techniques 360 Nourish Moroccan Argan Oil: Κατάλληλο για όλους τους τύπους των μαλλιών. Λειαίνει την τρίχα, επανορθώνει τις σπασμένες άκρες και προστατεύει από τις συσκευές θερμότητας και styling.

Διαβάστε ακόμη:

H Lucy Boynton και η Alison Brie μετατρέπονται σε beauty icons και το απέδειξαν με τις εμφανίσεις τους στα βραβεία SAG

Τα κρυμμένα αλλά τέλεια αξεσουάρ μαλλιών στα SAG Awards

Keywords
Τυχαία Θέματα