Survivor All Star: Στα «μαχαίρια» Κόρο και Αφροδίτη – «Τους είδα τυχαία στο δάσος να…»

Στα «μαχαίρια» βρίσκονται η Αφροδίτη Σκαφίδα και ο Γιώργος Κόρομι μετά από χθεσινό συμβούλιο του νησιού στο «Survivor All Star».

Οι δύο παίκτες ψηφίστηκαν από τους Διάσημους ως υποψήφιοι προς αποχώρηση και δεν έλειψαν οι εντάσεις και τα καρφιά ανάμεσά τους. Εκείνη κατηγόρησε τον συμπαίκτη της ότι δεν της πρόσφερε φαγητό, με εκείνον να της απαντά καταλλήλως.

Στο σημερινό επεισόδιο, λοιπόν, τόσο ο Γιώργος Κόρομι όσο και η Αφροδίτη Σκαφίδα πήραν θέση στη κόντρα τους, πετώντας τα «καρφιά» τους.

«Η Αφροδίτη το είχε έτοιμο αυτό το παιχνίδι και μου έκανε μια επίθεση με πάτημα κάτι

το οποίο έγινε το 2021… Σίγουρα δεν το σκέφτηκε. Ήταν και αυτό σχέδιο Μαρτίκα, όπως και τα υπόλοιπα. Βασισμένη σε αυτό μου έκανε επίθεση για να προκαλέσει εντυπώσεις», είπε αρχικά ο Γιώργος Κόρομι.

Από την πλευρά της, η Αφροδίτη Σκαφίδα έβγαλε στη φόρα τη πράξη των συμπαικτών της που την ενόχλησε και την έκανε να καταρρεύσει ψυχολογικά: «Στο Survivor όταν έχουμε μια τροφή έχουμε μάθει να τη μοιραζόμαστε. Έτσι έχω μάθει εγώ στο δικό μου Survivor. Αυτό που με πλήγωσε πολύ ήταν ότι περπατούσα στο δάσος τυχαία και τους είδα να κόβουν καρύδες και να τις μοιράζουν στις τσάντες τους. Κόρο, Σάκης και τα δύο κορίτσια, Ελένη και Σταυρούλα».

Και συνέχισε: «Αυτό με ενόχλησε πάρα πολύ. Ήταν η μέρα που πήγα κλαίγοντας στα παιδιά και τους είπα τι τους είχα κάνει. Αυτό με κλόνισε πάρα πολύ».

Από την άλλη, ο Γιώργος Κόρομι πρόσθεσε: «Εγώ δεν σου έδωσα καρύδα; Οι καρύδες είναι χιλιάδες. Πριν ξυπνήσω κάθε πρωί έχεις φάει ήδη δύο καρύδες μόνη σου, άρα για την κοιλιά που έκανες δεν φταίω εγώ αλλά η καρύδα».

Διαβάστε ακόμα:

 Σασμός: Φρενίτιδα στο Twitter με τον γάμο Αντώνη – Μαρίνας! Ο πυροβολισμός που θα «μαυρίσει» τη μέρα

 Κατερίνα Στικούδη: Η αποστομωτική απάντηση στα σενάρια εγκυμοσύνης

 Άντζελα Γκερέκου: Συγκινεί το μήνυμα για τους πιλότους που πέθαναν μετά από πτώση του Φάντομ

Keywords
Τυχαία Θέματα