Survivor All Star: Σοκάρει ο Ηλίας Μπόγδανος: «Μούδιασε το κεφάλι μου, είπα ότι πεθαίνω»

Η πρώτη εβδομάδα του «Survivor All Star» δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα των μαχητών, μιας και οι ήττες ήταν συνεχόμενες με αποτέλεσμα να μην έχουν φάει για επτά ημέρες. Η πείνα σε συνδυασμό με το τροπικό κλίμα του Άγιου Δομίνικου έχουν εξαντλήσει τους παίκτες, που προσπαθούν να μην χάσουν την αισιοδοξία τους ώστε να κάνουν δυναμική εμφάνιση στον στίβο μάχης.

Ο Ηλίας Μπόγδανος αποτελεί έναν από τους παίκτες που «λύγισαν», αναφέροντας πως η έλλειψη τροφής έχει επηρεάσει πολύ

τον οργανισμό του, με τα πρώτα σημάδια να κάνουν την εμφάνισή τους. «Μέχρι τώρα προσπαθούσα να το βλέπω θετικά όπως κάνω πάντα στη ζωή μου αλλά το τελευταίο βράδυ για μένα ήταν το πιο δύσκολο βράδυ που έχω ζήσει ποτέ. Ξύπνησα κάποια στιγμή μέσα στη νύχτα και ένιωθα μουδιασμένο όλο μου το σώμα και αυτό που με τρόμαζε ήταν πως ήταν μουδιασμένο το κεφάλι μου πάρα πολύ. Είχα μουδιάσει εδώ! Λέω, πεθαίνω, σβήνω», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Σε άλλο σημείο, ο Γιώργος Ασημακόπουλος – επίσης εξαντλημένος από την πείνα – τόνισε πως η ομάδα του χρειάζεται επειγόντως τροφή και συνεπώς νίκη, μιας και οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες: «Είμαστε επτά μέρες χωρίς τροφή. Πραγματικά πεινάμε και δεν ξέρω πως στέκομαι όρθιος. Δηλαδή, πριν από λίγο, όταν σηκώθηκα, ζαλίστηκα και έπεσα κάτω. Τα βλέπω όλα μαύρα. Πεινάμε πραγματικά και πρέπει να αλλάξει κάτι με αυτό αλλά φοβάμαι πως κινούμαστε σαν ζωντανοί νεκροί. Πεινάμε! Το καταλαβαίνετε; Δεν αντέχουμε! Προσπαθώ να το δω από την θετική πλευρά αλλά δεν γίνεται, μου έρχεται να βάλω τα κλάματα».

Διαβάστε ακόμα:

 Βρισηίδα Ανδριώτου – Περικλής Κονδυλάτος: Επέστρεψαν στην Ελλάδα από το «Survivor All Star»

Survivor All Star: Οι μπλε «μάλωσαν» τη Μαριαλένα Ρουμελιωτη – «Καλύτερα να μην έχω επαφές με τον Σάκη στον αγώνα»

Ναταλία Γερμανού: Απαντά στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει το «Fame Story» 

Keywords
Τυχαία Θέματα