Πέτρος Λαγούτης: «Η περίοδος του χωρισμού από τη Μυρτώ Αλικάκη ήταν μια δύσκολη περίοδος»

Ο Πέτρος Λαγούτης έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και στον δημοσιογράφο Τάσο Μπιμπισίδη και μίλησε για τους γιου του, Δημήτρη και Γιωργή, αλλά και την περίοδο του χωρισμού από τη Μυρτώ Αλικάκη. Οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις και είναι πάντα ενωμένοι για τα παιδιά τους. Παράλληλα, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην απόφαση του πρωτότοκου γιου του να ακολουθήσει τα βήματά τους στην υποκριτική.

«Ο Δημήτρης είναι 20,

ο Γιωργής χθες έγινε 17. Είμαι μπαμπάς δύο ανδρών. Είμαι υπερήφανος και για εμένα και για τη μαμά τους γιατί βλέπω δύο παιδιά που τα πάω σαν ανθρώπους. Είναι δύο άνθρωποι που θα μπορούσαν να είναι φίλοι μου, αν ήμασταν σε άλλες γενιές», είπε αρχικά ο Πέτρος Λαγούτης.

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο του διαζυγίου και πώς κατάφεραν να το διαχειριστούν με τη Μυρτώ Αλικάκη: «Τους γιους μας τους μεγαλώσαμε με απόλυτη ειλικρίνεια και έτσι συνεχίζουν να είναι ακόμα οι σχέσεις μας. Δηλαδή ακόμα και στις δύσκολες στιγμές, στα δύσκολα μονοπατάκια είμαστε ειλικρινείς μαζί τους. Κάπως έτσι διαχειριστήκαμε και την περίοδο του χωρισμού, αν και ήταν μια πιο δύσκολη περίοδος κυρίως για το μεταξύ μας κομμάτι.

Στη σχέση με τα παιδιά νομίζω ότι καταφέραμε, ακόμα και στα χειρότερα μας με την Μυρτώ, να κρατήσουμε ένα ωραίο επίπεδο επαφής και επικοινωνίας. Ειδικά τα δυο πρώτα χρόνια ήταν πιο δύσκολα, αλλιώς δεν θα χωρίζαμε κιόλας. Υπάρχουν δηλαδή θυμοί, εγωισμοί, πείσματα και όλα αυτά που σιγά σιγά έσβησαν. Αν έχεις και παιδιά οφείλεις να τα βλέπεις και να θυμάσαι ότι είναι μισός μπαμπάς μισός μαμά».

Σχετικά με τον γιο του, ο Πέτρος Λαγούτης ανέφερε ότι σπουδάζει στο Εθνικό Θέατρο ενώ τόνισε πως ούτε ο ίδιος αλλά ούτε και η μαμά του τον έχουν βοηθήσει με τις γνωριμίες τους: «Ο μεγάλος μας γιος έχει περάσει στο Εθνικό Θέατρο. Και τώρα που δίνει εξετάσεις και πέρυσι που έδωσε στο θέατρο Τέχνης, που η Μυρτώ διδάσκει στο θέατρο Τέχνης, δεν μιλήσαμε σε κανέναν. Και τώρα στο Εθνικό που πέρασε, χάρηκα πολύ, όταν με πήρε ο καλλιτεχνικός διευθυντής και μου είπε “Πέτρο συγχαρητήρια και στον γιο σας και σε εσάς γιατί δεν χτύπησε ούτε ένα τηλέφωνο”».

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία

 Τζένη Μπαλατσινού: Πέρασε το Σαββατοκύριακο στην Πάτμο – Η ξεχωριστή συνάντηση

 Νίκος Πορτοκάλογλου: Ξεκαθαρίζει τους λόγους που το «Μουσικό Κουτί» θα ρίξει τίτλους τέλους

Keywords
Τυχαία Θέματα