Άντζελα Γκερέκου: Οι τρυφερές φωτογραφίες με τον Τόλη Βοσκόπουλο

21:48 15/1/2023 - Πηγή: InStyle

Μία τρυφερή ανάρτηση έκανε η Άντζελα Γκερέκου με παλαιότερες φωτογραφίες, με τον αγαπημένο της σύζυγο Τόλη Βοσκόπουλο. Η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό σειρά φωτογραφιών, τις οποίες πλαισίωσε με μία μαύρη καρδιά. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι από το βίντεο -κλιπ του τραγουδιού “Αυτοκολλητάκι μου” που είχε τραγουδήσει από κοινού το ζευγάρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Angela Gerekou official (@angela_gerekou)

Η Άντζελα Γκερέκου μοιράζεται συχνά προσωπικές της στιγμές με τον σπουδαίο καλλιτέχνη που έφυγε από την ζωή τον Ιούλιο του 2021. Οι δυο τους ήταν μαζί 25 χρόνια και έζησαν μία μεγάλη αγάπη, όπως πολύ συχνά είχαν εκμυστηρευτεί σε συνεντεύξεις τους.

Άντζελα Γκερέκου: Η ζωή μου δίπλα στον Τόλη Βοσκόπουλο ήταν ανεπανάληπτη

Η Άντζελα Γκερέκου βρέθηκε στο πλευρό του «Πρίγκιπα» του τραγουδιού σε μία πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής του, όταν είχε χωρίσει την πρώην σύζυγό του Τζούλια Παπαδημητρίου και βρίσκονταν στα δικαστήρια. Η ηθοποιός στάθηκε δίπλα του και δημιούργησαν μία όμορφη οικογένεια, αποκτώντας την κόρη του Μαρία, το 2001.

Άντζελα Γκερέκου: Η σκηνή από τη Γη της Ελιάς που συγκινεί – Τραγουδά Βοσκόπουλο και κοιτάζει τον ουρανό

Η πρώτη συνάντησή τους ήταν το καλοκαίρι του 1995 στο νυχτερινό κέντρο, όπου εμφανιζόταν ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου πήγε να τον ακούσει στην πρεμιέρα του. Αυτή η συνάντηση ήταν μοιραία για το ζευγάρι καθώς από τότε ήταν πάντα μαζί.

Έναν χρόνο αργότερα παντρεύτηκαν στην Κέρκυρα με κουμπάρο τους τον Τέρενς Κουίκ.

Άντζελα Γκερέκου: Οι συγκινητικές ευχές για τα γενέθλια της κόρης της Μαρίας -Οι φωτογραφίες με τον Τόλη Βοσκόπουλο

Keywords
Τυχαία Θέματα