Ναταλία Γερμανού: Απαντά στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει το «Fame Story»

Το «Fame Story» επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση, μιας και ο Νίκος Κοκλώνης αγόρασε τα δικαιώματα από την εταιρεία παραγωγής. Τις τελευταίες ημέρες τόσο το όνομα του Ανδρέα Μικρούτσικου όσο και της Ναταλίας Γερμανού έχουν ακουστεί έντονα για το μουσικό show, μιας και συμμετείχαν στους πρώτους κύκλους.

Το μεσημέρι της Κυριακής 15/1 η Ναταλία Γερμανού ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο να βρίσκεται στο ανανεωμένο «Fame Story» που έρχεται ξανά στην τηλεόραση. Η παρουσιάστρια υποστήριξε πως δεν της

έχει γίνει καμία πρόταση ενώ απέκλεισε το σενάριο να είναι η παρουσιάστρια του show, δηλώνοντας πως ίσως αναλάβει αυτόν τον ρόλο ο Νίκος Κοκλώνης.

«Δεν μου έχει γίνει καμία πρόταση για το “Fame Story”. Το έκανα 20 χρόνια πριν… Νομίζω ότι ο μόνος σίγουρος είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Θα γίνει το “Fame Story” αυτό είναι σίγουρο. Το έχει πάρει ο Νίκος Κοκλώνης. Δεν νομίζω ότι θα είμαι εγώ η παρουσιάστρια, ίσως να είναι ο Νίκος. Δεν θα συμπέσει με το J2US. Αλλά ο Ανδρέας Μικρούτσικος πιστεύω ότι πρέπει να είναι διευθυντής της Ακαδημίας», ήταν τα λόγια της Ναταλίας Γερμανού.

Διαβάστε ακόμα:

 Στέλιος Ρόκκος: Το πρώτο μήνυμά του μετά την περιπέτεια της υγείας του

 Survivor Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει την ασυλία

 Τζένη Μπαλατσινού: Πέρασε το Σαββατοκύριακο στην Πάτμο – Η ξεχωριστή συνάντηση

Keywords
Τυχαία Θέματα