Στέλιος Ρόκκος: Το πρώτο μήνυμά του μετά την περιπέτεια της υγείας του

Δύσκολο ήταν αυτό το Σαββατοκύριακο για τον Στέλιο Ρόκκο, καθώς αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα με υγεία του. Ο γνωστός τραγουδιστής άρχισε να νιώθει μια έντονη αδιαθεσία από την Παρασκευή 13/1 με αποτέλεσμα νωρίς το πρωί του Σαββάτου 14/1 να μεταφερθεί με C-130 από την Αθήνα στη Λήμνο προκειμένου να νοσηλευτεί και οι γιατροί να κρίνουν την κατάσταση της υγείας του.

Ο Στέλιος Ρόκκος μεταφέρθηκε στην Αθήνα με συμπτώματα εμφράγματος,

ωστόσο πλέον βρίσκεται εκτός κίνδυνου και αναρρώνει έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του. Η σύντροφός του, Λελέ Γκόφα, μιλώντας στο «Open Weekend» ανέφερε πως πέρασαν μια περιπέτεια με την υγεία του τραγουδιστή, όμως πλέον όλα είναι καλά.

Το απόγευμα της Κυριακής 15/1, ο Στέλιος Ρόκκος έκανε την πρώτη του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλοντας να καθησυχάσει τους followers του και να τους ενημερώσει για την κατάσταση της υγείας του. Ο τραγουδιστής έγραψε πως είναι καλά και πως αναρρώνει μέχρι να μπορέσει να επανέλθει στις υποχρεώσεις του. Ακόμα, ευχαρίστησε τους γιατρούς που τον βοήθησαν και συνέβαλαν στο να γίνει καλά.

«Το ενδιαφέρον, η αγάπη και οι ευχές όλων με έχουν συγκινήσει πολύ. Ήταν μια περιπέτεια, μια υπενθύμιση για περισσότερη αυτοφροντίδα στον εαυτό μας. Είμαι στο στάδιο της ανάρρωσης και σε λίγες ημέρες θα είμαι πίσω ολοκαίνουργιος», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Ρόκκος.

Διαβάστε ακόμα:

 Τζένη Μπαλατσινού: Πέρασε το Σαββατοκύριακο στην Πάτμο – Η ξεχωριστή συνάντηση

Νίκος Πορτοκάλογλου: Ξεκαθαρίζει τους λόγους που το «Μουσικό Κουτί» θα ρίξει τίτλους τέλους

 Βρισηίδα Ανδριώτου: Διαψεύδει τις φήμες εγκυμοσύνης μετά την αποχώρηση από το «Survivor All Star»

Keywords
Τυχαία Θέματα