Survivor All Star: Οι μπλε «μάλωσαν» τη Μαριαλένα Ρουμελιωτη – «Καλύτερα να μην έχω επαφές με τον Σάκη στον αγώνα»

Μετά την αποχώρηση του Περικλή Κονδυλάτου από το «Survivor All Star» επικρατεί ένταση ανάμεσα στις δύο ομάδες, μιας και ο Σπύρος Μαρτίκας φρόντισε να πετάξει τις σπόντες του και να ανακατέψει τους παίκτες.

Στην έναρξη του σημερινού επεισοδίου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος μας ενημέρωσε για την απόφαση που έλαβαν οι μαχητές για τα αγωνίσματα. «Τα περισσότερα παιδιά που βρισκόμαστε εδώ σίγουρα γνωρίζουμε πολλά παιδιά από την αντίπαλη ομάδα, κάποιοι έχουν και σχέση, ας πούμε η Μαριαλένα είναι με τον Σάκη, οπότε είπαμε όλο αυτό να το μετριάσουμε, ώστε να είμαστε focus

στον αγώνα. Εγώ συμφωνώ και πιστεύω ότι είναι σωστή ως τακτικοί για να εστιάσουμε στην ομάδα μας», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος, αναφέροντας έμμεσα πως εκείνος δεν έχει κάποια σχέση.

Μετά από αυτή τη συζήτηση η Μαριαλένα Ρουμελιώτη σχολίασε την απόφαση της ομάδας της, λέγοντας: «Με τον Σάκη είμαστε σε διαφορετικές ομάδες, είναι πολύ δύσκολο για εμένα να τον βλέπω και να μην του μιλάω αλλά θα σεβαστώ την άποψη της ομάδας μου και θεωρώ ότι αυτό είναι και το σωστό να κάνω: Να μην έχουμε επαφές κατά τη διάρκεια του αγώνα. Αλλά όταν τρέχουμε για την ασυλία είναι προτιμότερο να μην έχουμε επαφές».

Διαβάστε ακόμα:

 Ναταλία Γερμανού: Απαντά στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει το «Fame Story»

 Πέτρος Λαγούτης: «Η περίοδος του χωρισμού από τη Μυρτώ Αλικάκη ήταν μια δύσκολη περίοδος»

 Στέλιος Ρόκκος: Το πρώτο μήνυμά του μετά την περιπέτεια της υγείας του

Keywords
Τυχαία Θέματα