Survivor All Star: Οι παίκτες που ήρθαν πολύ κοντά και… αντάλλαξαν φιλί

Το «Survivor All Star» έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον όχι μόνο του τηλεοπτικού κοινού αλλά και των ψυχαγωγικών εκπομπών, μιας και σε καθημερινή βάση μας ενημερώνουν για όσα συμβαίνουν στον Άγιο Δομίνικο και δεν βλέπουμε ενώ σχολιάζουν και τις εξελίξεις.

Το μεσημέρι της Κυριακής 15/1, η εκπομπή «Γεια σου» αποκάλυψε τους δύο παίκτες που έχουν έρθει πολύ κοντά και, μάλιστα, αντάλλαξαν κι ένα φιλί στο στόμα λίγο πριν από το συμβούλιο του νησιού. Πρόκειται για έναν παίκτη της μπλε ομάδας και μία παίκτρια της κόκκινης ομάδας. Ο λόγος

για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Οι δυο τους έχουν απασχολήσει τα Μέσα τους τελευταίους μήνες, μιας και οι φήμες τους θέλουν να έχουν χωρίσει και, μάλιστα, να έχουν προχωρήσει τις ζωές τους με ξεχωριστούς συντρόφους. Όταν έγινε η αποκάλυψη, η Νάνσυ Παραδεισανού ανέφερε ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει, γεγονός που επιβεβαίωσε και η Μαρία Μπακοδήμου.

Ειδικότερα, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε ότι φίλος της τής εκμυστηρεύτηκε ότι ο Κωνσταντίνος Βασάλος έμαθε για τη σχέση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη από τον Γρηγόρη Μόργκαν με τον ίδιο.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιωρίκας Πιλίδης: Απαντά πρώτη φορά αν θα συμμετάσχει στο «Survivor All Star»

 Κώστας Σλούκας: Παντρεύτηκε με τη Μαρία Δαρσινού

 Έλενα Γαλύφα για «My Style Rocks»: «Απόρησα όταν άκουσα το όνομα της Κατερίνας Καραβάτου»

Keywords
Τυχαία Θέματα