Ευαγγελία Συριοπούλου: «Ό,τι κι αν συμβεί ο σύντροφός μου είναι το πρώτο τηλέφωνο»

Την Ευαγγελία Συριοπούλου φιλοξένησε σήμερα η Ναταλία Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται». Με αφορμή την επιστροφή της καθημερινής σειράς του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών» μετά την παύση για τις γιορτές, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στις εξελίξεις της σειράς αλλά και στην προσωπική ζωή της.

Η Ευαγγελία Συριοπούλου ρωτήθηκε για τον αγαπημένο της, Στράτο Πατσατζή, αλλά και τον γιο τους, ο οποίος είναι πλέον 14 μηνών. Αρχικά, η ηθοποιός αποκάλυψε τι θαυμάζει στον σύντροφό της: «Δεν μπορώ να σου

πω μόνο ένα. Ο Στράτος είναι ένας άνθρωπος γεμάτος ζωή. Δεν σε αφήνει ποτέ να βαρεθείς, είναι τρομερά έξυπνος, ευαίσθητος, είναι ένας καλός άνθρωπος, γενναιόδωρος… Που να τον αφήσω να φύγει; Χαζή είμαι; Έχουμε πολλά κοινά…».

Και συνέχισε, αναφέροντας πως ο Στράτος Πατσατζής είναι ο καλύτερος φίλος της και το πρώτο τηλέφωνο που θα κάνει σε ό,τι κι αν συμβεί: «Όταν γνωριστήκαμε με τον Στράτο, ανοίξαμε κατευθείαν τα χαρτιά μας. Κάνουμε πολύ καλή παρέα, είμαστε φιλαράκια. Περνάμε καλά μεταξύ μας. Μπορεί να είμαστε οι δυο μας και γουστάρουμε, γελάμε, περνάμε ωραία… Δεν υπάρχουν τυπικούρες. Είναι το πρώτο μου τηλέφωνο σε ό,τι κι αν με προβληματίζει. Από το πιο ασήμαντο μέχρι το πιο σημαντικό».

Όταν η Ναταλία Αργυράκη ρώτησε την Ευαγγελία Συριοπούλου, αν έχουν παντρευτεί, η ίδια απάντησε αρνητικά: «Δεν έχουμε παντρευτεί αλλά είμαστε σαν παντρεμένοι, δεν είναι κάτι που μας αγχώνει. Θα γίνει κάποια στιγμή…».

Διαβάστε ακόμα:

 Μαριάννα Τουμασάτου για Πέτρο Φιλιππίδη: «Είναι βλακώδες να θεωρούν ότι κάποιοι ήθελαν να κάνουν κακό στη φήμη του»

 Πόσο αμείβονται οι διάσημοι για κάθε τους ανάρτηση στο Instagram;

 Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Αποκάλυψε το όνομα του γιου του! Η εξομολόγηση για τη Χρύσα Μιχαλοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα