Survivor All Star – Τάκης Καραγκούνιας: «Μου αρέσει η Ελευθερία Ελευθερίου, δεν το κρύβω»

Η Ελευθερία Ελευθερίου μπορεί να έχασε τον Μάριο Πρίαμο στο «Survivor All Star», όμως κέρδισε τον Τάκη Καραγκούνια. Ο παίκτης της μπλε ομάδας έχει εκδηλώσει ανοιχτά το ενδιαφέρον του προς την παίκτρια των Διασήμων, αφού αποτελεί μια γυναίκα που ταιριάζει στο γούστο του.

Κατά τη διάρκεια του σημερινού επεισοδίου, λοιπόν, ο Τάκης Καραγκούνιας παραδέχτηκε ότι του αρέσει η Ελευθερία Ελευθερίου,

τονίζοντας, βέβαια, πως δεν υπάρχει τίποτα περισσότερο μεταξύ τους.

«Κοίτα, ότι μου αρέσει η Ελευθερία μου αρέσει, δεν το κρύβω, όμως δεν υπάρχει κάτι. Ποτέ δεν ξέρεις, βέβαια, είμαι στη ζούγκλα, είμαστε στο πουθενά, οπότε ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, τι μπορεί να έχουν να πουν δύο άνθρωποι. Αν και είναι δύσκολο με ανθρώπους που βρίσκονται σε διαφορετικές ομάδες», εξομολογήθηκε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Ο ίδιος στήριζε την Ελευθερία Ελευθερίου και πριν από την έναρξη του «Survivor All Star»: «Το μόνο σίγουρο είναι ότι έχω δηλώσει – πριν μπω στο παιχνίδι – σε μια συνέντευξη ότι η Ελευθερία Ελευθερίου είναι πολύ ενδιαφέρον άνθρωπος, τη θαύμαζα για το ήθος που είχε δείξει, όταν την είχαν κατηγορήσει άδικα για κάτι, όπως είχαν κατηγορήσει και εμένα άδικα για πράγματα».

Ο Τάκης Καραγκούνιας αποκάλυψε πως είχαν μιλήσει μερικές φορές πριν από το παιχνίδι, ωστόσο ποτέ δεν υπήρξε η βάση για να δημιουργηθεί κάτι περισσότερο ανάμεσά τους: «Είχαμε μιλήσει 1-2 φορές στην έξω ζωή πριν μπούμε στο παιχνίδι αλλά αυτό είναι όλο. Εκτιμώ ότι μια γυναίκα σίγουρα την εξιτάρει όταν ένας άνδρας μιλάει όμορφα για εκείνη, δεν υπάρχει γυναίκα που να μην κολακεύεται από αυτό.

Τώρα τα παιδιά θεώρησαν σωστό να κάνουν και λίγη πλάκα, λίγο χαβαλέ μαζί μας, να πουν ότι υπάρχει κάτι παραπάνω, που δεν υπάρχει, αλλά ποτέ δεν ξέρεις».

Διαβάστε ακόμα:

 Συγκλονίζει ο Μπουράκ Χακί: «12 συγγενείς της συντρόφου μου σκοτώθηκαν στον σεισμό»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Με πατερίτσες μετά το ατύχημα στο πόδι – Φωτογραφίες

 Survivor All Star: Λιανός σε Αγόρου – «Δυσκολευτήκαμε να βρούμε tweets που να μπορούν να παίξουν στην τηλεόραση»

Keywords
Τυχαία Θέματα